fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Summer outfit van Loavies

Oh wat ben ik toch dol op Loavies. Zeker als het gaat om outfitjes voor de lente en zomer is wat mij betreft Loavies echt een must. Eind mei kreeg ik een mailtje met de vraag of ik het leuk zou vinden om wat nieuwe items te ontvangen en daar heb ik uiteraard geen nee tegen gezegd. Met mijn nieuwe items heb ik een super leuke outfit gemaakt. Ben jij benieuwd naar mijn summer outfit van Loavies? Lees gezellig mee!

Loavies outfit

Om eerlijk te zijn was ik op zoek naar een jurkje. Maar mijn oog viel al meteen op een roze blouse. Dit komt door het model maar zeker ook door de mooie, lichtroze print. Dit blouse heet in de webshop: ‘Turn on you’ – pink blouse with floral print. Hij heeft een ronde hals en een sluiting met knopen in de nek. De blouse heeft mooie ruffles aan de voorkant die doorlopen tot over de schouders. Hij heeft ook een ruffle detail bij de mouwen. De stof is heel mooi flowy en luchtig en door de print zit een glinsterend draadje geweven. 

Eenmaal gek op deze print zag ik dat Loavies ook een jurkje in de collectie had met deze print. Toen sloeg de twijfel toe. Niet veel later zag ik echter ook dat er een rokje beschikbaar was in dezelfde print. Ik bedacht eigenlijk meteen om de blouse en het rokje te combineren. Samen lijkt het natuurlijk een jurkje maar je kunt ze ook los van elkaar dragen. Hoe tof? Het rokje heet in de webshop: ‘Jokes on me’ – pink skirt with floral print.

  • Blouse – € 39,99
  • Rok – € 39,99

Accessoires + Cowboyboots

Om de taille extra te accenturen draag ik een witte riem met gouden details. Deze riem is ook van Loavies. Deze specifieke riem is niet meer te koop maar ze hebben wel heel veel vergelijkbare riemen. Verder draag ik een wit tasje en gouden accessoires.

De look maak ik af met mijn stoere cowboyboots van Toral. Deze laarzen komen uit de Claire Rose x Toral Shoes collectie en zijn beige met wit gecombineerd. Natuurlijk een perfecte match bij een lookje zoals deze. Helaas zijn ze bij Omoda helemaal uitverkocht.

Show jij weleens bij Loavies? Wat vind je van deze Summer outfit van Loavies?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: