fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

3 zonnebrillen trends 2022

3 zonnebrillen trends 2022

Oh yes! Eindelijk is het zonovergoten. Hoe heerlijk? Ik zeg, ultiem genieten! Tijd om te flaneren in jurkjes, een prachtige hoed te rocken en the shinen met een toffe zonnebril. In dit artikel ga ik 3 zonnebrillen trends 2022 bespreken. Is het voor jou tijd om een nieuwe zonnebril aan je stash toe te voegen en wil je dit doen volgens de laatste trends? Lees dan zeker mee!

Zonnebrilmode voor de zomer 2022

Zonnebril met ronde glazen

Ken je de Ray-Ban Round Metal Classic? Ik draag hem op de foto in dit artikel. Een heel populair model en absoluut mijn favoriet. Ik heb deze zonnebril inmiddels, denk ik, al zeker 3 jaar en ik draag hem ontzettend veel. Het is zo’n fijn brilletje en ik vind de style heel tof. Gelukkig is een zonnebril met ronde glazen ook in 2022 nog helemaal on trend. Met een model zoals dit zit je trouwens sowieso gebakken aangezien metalen monturen op dit moment ook niet uit het modebeeld weg te denken is. Metalen monturen zijn o.a. beschikbaar in goud, roségoud en zilver. Lekker shiny en heel tof!

The bigger the better

Grote zonnebrillen zijn ook helemaal hot. Echt, hoe groter hoe beter. Lekker diva-achtig! Ik vind grote zonnebrillen echt ideaal. Ze bedekken ongeveer de helft van je gezicht waardoor je prima de deur uit kunt met je gezicht in de kreukels, haha! Daarnaast zijn het ook heerlijke brillen voor op het terras. Even serieus, een middagje ‘mensen kijken’ doen we natuurlijk allemaal. Ik vind dat echt heerlijk om te doen. Met een grote zonnebril valt het loeren niet op, wel zo handig.

Tijdloze modellen

Natuurlijk zijn er ook een aantal tijdloze modellen die echt altijd kunnen. Ik denk dat ze inmiddels al zeker 10 jaar te zien zijn in het modebeeld. De ultieme klassieks zijn natuurlijk de Aviator piloten zonnebrillen, de Wayfarer zonnebrillen en de Clubmaster zonnebrillen. Deze trends begonnen allemaal bij Ray-Ban, maar zijn inmiddels in heel wat collecties van verschillende merken te vinden.

Tip van flip: Ben je nog op zoek naar een nieuwe zonnebril, neem dan eens een kijkje bij Brandfield. Zij hebben een enorm aanbod in zonnebrillen en deze 3 zonnebrillen trends 2022 ga je daar zeker terugvinden. Ze hebben daarnaast heel wat verschillende merken waardoor je in iedere prijscategorie wel iets kunt vinden.

Welk model zonnebril is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: