fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Een rok eindeloos combineren

Een rok eindeloos combineren

Eén rok, ik vind het zo’n leuk kledingstuk. Je kunt namelijk een rok eindeloos combineren. Het is tijd om dit kledingstuk eens wat extra in de schijnwerpers te zetten. In dit artikel geef ik je een aantal leuke tips om een rok te stylen. Kun jij deze tips wel gebruiken? Lees dan gezellig met mij mee!

Summer vibes only

Je ziet deze style op de foto. Lekker zonnig en zomers! Ik draag hier een hele leuke, flowy midi rok. Met lichte kleuren zoals wit, beige, geel en roze. Een midirok is super comfortabel, lekker luchtig en je hoeft je niet druk te maken over een windvlaag. Een topje erop en slippertjes eronder en you’re ready to go! Ik combineer deze rok nu met een roze top maar door de print kun je er echt van alles opdragen. Groen, geel en wit bijvoorbeeld zou ook perfect staan!

Als een jurkje

Is het je weleens opgevallen dat een merk vaak een collectie uitbrengt met een bepaalde print? Vaak zijn er dan zowel jurken als topjes en rokjes verkrijgbaar in deze print. Als je dan het topje en het rokje koopt dan kun je dus eigenlijk zelf een jurkje creëren. Ideaal want daarnaast kun je de items ook nog los van elkaar dragen. Oftewel, drie vliegen in één klap. Op de foto hierboven draag ik een blousje en een mini rok. Geinig effect toch?

A-lijn rok

Een A-lijn rok is een rok die zorgt voor wat extra taille. Door wat extra taille te creëren krijg je optisch meer een zandloperfiguur. Het is dan ook de bedoeling dat je een a-lijn rok echt boven de heupen, dus high waisted, draagt waardoor je het accent op de juiste plek legt. A-lijn rokken zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse stofjes en printjes. Ik combineer deze rok heel graag met stoere boots eronder en een aangesloten top of blouse.

Dit zijn natuurlijk slechts drie style-ideeën. Er zijn er nog veel meer want als je het aan mij vraagt kun je een rok echt eindeloos combineren. Chique met hakken eronder, zakelijk met een loafertje, festivalvibe met een stoere cowboy- of veterboot en lekker zomers met een slippertje. Daarnaast kan een rok ook het hele jaar door. In de lente/zomer lekker met blote benen en in de herfst/winter met een panty. Ben jij nog op zoek naar een leuke rok? Kijk dan eens bij De Bijenkorf! Daar hebben ze echt een heel leuk assortiment rokken. 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: