fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

White Suit van NA-KD

White Suit van NA-KD

Op mijn instagram heb ik een mega toffe samenwerking met NA-KD. Nu ben ik stiekem zo ontzettend blij met de look die ik van NA-KD heb ontvangen dat ik hem heel graag ook met jullie deel in een artikel. In dit artikel laat ik je namelijk een white suit van NA-KD zien. Pakken voor dames zijn op dit moment helemaal on trend en wit is natuurlijk super tof in de lente en zomer. Daarnaast ook perfect om te combineren met felle kleuren. In dit artikel laat ik je zien hoe je een wit damespak kunt stylen met sneakers en met hakken. Kijk je mee?

Oversized twill blazer

Mijn oog viel eigenlijk als eerste op deze Oversized Twill Blazer. Wat een fantastisch model, precies waar ik naar opzoek was. Deze blazer heeft een halslijn met een revers. Hij heeft witte sluitknopen aan de voorkant en twee klepzakken aan de voorkant. Aan de achterkant heeft hij een splitdetail. De stof is gemaakt van een ribstof wat ook wel ‘keper’ wordt genoemd. Zoals de naam al zegt, hij valt lekker oversized. Precies hoe ik hem hebben wil!

Twill Suit Pants

De volgende bestelling die ik plaatste bij NA-KD bevatte onder andere deze Twill Suit Pants. Ik was zo enthousiast over de Oversized Twill Blazer dat ik perse de broek ook wilde hebben. Natuurlijk super tof om los van elkaar te dragen maar ook perfect om te dragen als pak voor dames. Ik draag namelijk vaker pakken maar wit had ik nog niet in mijn kast dus dat kwam goed uit! Deze broek is van precies dezelfde stof, valt high waisted en heeft rechte zakken. Hij heeft twee steekzakken aan de voorkant en twee ‘neppe’ kontzakken. Een prachtig model, hij zit als gegoten.

Colorblocking is op dit moment natuurlijk helemaal on trend. Ik besloot dit witte pak te combineren met roze en groen, twee kleuren die ik heel tof vind bij elkaar. Ik draag een groene top, namelijk de Back Strap Detail Top. Deze heeft een ribstof, heeft een rechte halslijn en hij valt cropped. Hij heeft spaghettibandjes en een open rug met een strikdetail. Als tegenhanger van deze top draag ik een felroze tasje. Om ervoor te zorgen dat mijn haar niet over de open rug valt draag ik mijn haam in de Wavy Hair Claw.

Dit White Suit van NA-KD kun je natuurlijk op meerdere manieren combineren. Zoals super casual met sneakers of juist wat sneakers met een paar hakken. Ik vind eigenlijk beide stylen wel heel erg tof. Ik ben benieuwd, welke style heeft jouw voorkeur? Het pak met sneakers of het pak met hakken? Let me know! 

  • Oversized twill blazer kost €104,95
  • Twill Suit Pants kost € 69,95
  • Back Strap Detail Top kost € € 23,95
  • Wavy Hair Claw Multicolor kost € 17,95
    • Verkrijgbaar bij NA-KD

Shop jij weleens bij NA-KD? Wat vind jij van dit White Suit van NA-KD? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: