fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Favorieten van mei 2022

Favorieten van mei 2022

Oh yeaaaaah! Juni is van start, en ik ben super excited. In deze maand gaan wij namelijk op vakantie en daar heb ik natuurlijk heel veel zin in. Uiteraard start ik de maand niet voordat ik mijn favorieten van mei 2022 heb besproken. Oeps, ik ben de favorieten van april dus helemaal vergeten. Is het je opgevallen? Sorry!! Naja, nu in ieder geval tijd voor de favorieten van mei. Ben je benieuwd? Lees lekker mee!

Blouse van Fabienne Chapot

Blouse van Fabienne Chapot

Zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet ben ik al heel lang een trotse member van de Omoda Friends Club. Een samenwerking waar ik echt onwijs blij mee ben en iedere keer weer super veel energie van krijg. Zeker nu Omoda al een tijdje kleding verkoopt. Ze hebben echt de allerleukste merken waaronder Fabienne Chapot. Eén van mijn favoriete merken. Ik scoorde in april bij Omoda een blouse van Fabienne Chapot en deze heb ik in mei echt vaak gedragen. Vandaar dat dit item onmisbaar is in dit lijstje.

Deze Beige Fabienne Chapot Blouse Cliff Blouse kost €109,85 bij Omoda.

NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème

NIVEA Zonnebrand

In mei heeft het zonnetje zich ook geregeld laten zien en ik heb mij dan ook al goed ingesmeerd met zonnebrand. Van NIVEA kreeg ik dit super toffe pakketje met hierin drie producten, speciaal voor het gezicht. Twee met een SPF50 en één met een SPF30. Ik heb in mei de NIVEA SUN UV Gezicht Sensitive zonnecrème gebruikt. Het product ruikt heerlijk en heeft een lichte formule waardoor hij lekker snel intrekt. Hij laat hierdoor ook geen witte waas of plakkerige, vette laag achter. Ideaal!

Deze NIVEA SUN Gezicht Sensitive Zonnecrème SPF 50 bevat 50ml., kost € 16,99 en is o.a. te koop bij Bol.com 

Pieter Pot Verpakkingsvrije Boodschappen

Pieter Pot Verpakkingsvrije Boodschappen

Eind april ontdekte ik de verpakkingsvrije boodschappen van Pieter Pot. Ik was eigenlijk direct enthousiast over het hele concept en heb er in mei dan ook absoluut gebruik van gemaakt. Als je precies wilt weten wat de Pieter Pot verpakkingsvrije boodschappen inhouden, raad ik je aan mijn uitgebreide artikel hierover te lezen. Ik leg hierin namelijk echt stap voor stap uit wat het merk doet.

  • Met de code LINDSEY10 krijg jij 10% korting op je eerste bestelling bij Pieter Pot. 

Padelitems van Plutosport

Padelitems van Plutosport

Last but definitely not least, de padelitems van Plutosport. Als je mij al een tijdje volgt op Instagram dan weet je dat ik iedere week padel. Samen met mijn vriend, broer en schoonzus. We vinden het echt onwijs leuk en doen het dus ook graag. Van Plutosport heb ik een padel racket en ballen ontvangen en die komen natuurlijk perfect van pas. Ik heb de hele maand mei met de items gepadelt en ze bevallen super goed!

Favorieten van mei 2022

Dit waren ze, mijn favorieten van mei 2022! Als je één favoriet van mei mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. 1 juni 2022 / 16:47

    Ik ben ook fan van Nivea 🙂
    Leuke foto’s ook!