fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt

Ieder seizoen komt The Body Shop met een special edition. Deze zomer hebben zij twee special editions, namelijk de Passionfruit en de Cool Daisy. De Special Edition Cool Daisy ken ik al en is, op verzoek van velen, terug in het assortiment van The Body Shop. Passionfruit is gloednieuw en van deze lijn heb ik o.a. de The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt. In dit artikel vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Passionfruit Body Yogurt van The Body Shop

Frisse, fruitige bodycare, verrijkt met passievruchtolie.

Even serieus, hoe fantastisch klinkt Refreshing Passionfruit? Ik vind het echt amazing klinken. Sowieso ben ik dol op passievrucht. Eigenlijk alles waar passievrucht inzit vind ik lekker en stiekem doet het me ook direct denken aan een Pornstar Martini. Eén van mijn favoriete cocktails.

Lees ook –> The Body Shop Cool Daisy lijn

Ik probeer mijn huid zo goed mogelijk in te smeren. Mijn gezicht doe ik steevast iedere ochtend en avond en ik probeer mijn lijf ook iedere avond, na het douchen, in te smeren. Eerlijk is eerlijk, ik doe het niet altijd, dus dit is weer een goede reminder voor mijzelf.

Ik gebruik hiervoor eigenlijk bijna altijd producten van The Body Shop. Ik vind hun body butter perfect voor de herfst en winter. Mijn huid is dan extra droog en kan die voeding van een butter goed gebruiken. In de lente en zomer heb ik wat minder last van een droge huid en dan is de body yogurt weer ideaal. Een body yogurt is wat jelly van structuur, laat zich heel makkelijk uitsmeren en trekt super snel in.

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder passievruchtolie, biologische Community Fair Trade-amandelmelk uit Spanje, en Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana. Hij is speciaal ontwikkeld voor de normale tot droge huid en belooft de huid zacht en soepel te houden. Zoals gezegd heb ik al meerdere body yogurts van The Body Shop geprobeerd en dit is zeker het geval. Ook met de passievrucht variant.

Wat dit product het allerlekkerst maakt is toch echt de geur. OMG! Die is echt fan-tas-tisch! Misschien vind ik deze qua geur nog wel het lekkerste van alle body yogurts die ik geprobeerd heb. Ja, heerlijk! Dit is echt alles wat je wilt qua geur in de lente en zomer. Ben je binnenkort in de buurt van een Body Shop, ga dan zeker naar binnen om deze gloednieuwe lijn even te ruiken. Ik weet zeker dat je verkocht bent!

Deze The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Yogurt bevat 200ml., kost € 10,- en is uiteraard te koop bij The Body Shop.

Good to know:

  • de pot is gemaakt van 100% gerecycled plastic
  • deze lijn is 100% vegan

Heb jij op dit moment producten van The Body Shop in gebruik?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: