fbpx
59   91
101   508
137   438
95   157
60   114

Swimwear van My Jewellery

 

Swimwear van My Jewellery

Onze vakantie staat bijna voor de deur. Oh my, wat heb ik daar zin in zeg! Ieder jaar scoor ik nieuwe swimwear en eigenlijk heb ik bikini’s en badpakken van allerlei verschillende merken. Afgelopen week spotte ik de swimwear van My Jewellery. Mijn oog viel eigenlijk direct op een badpak en al snel besloot ik hem te bestellen. In dit artikel laat ik hem graag aan je zien. Let’s go! 

Swimwear van My Jewellery

Badpak met luipaardprint

Leopard badpak met gekruiste rug

Dit badpak heeft My Jewellery echt in heel veel verschillende kleurtjes, stofjes en printjes. Toch viel mijn oog meteen op de luipaardprint. Jep! Dat was duidelijk mijn favoriet. Het badpak heeft, bij de borsten, het model van een triangle bikini. Verder zit hij gewoon mooi recht en is hij hoog uitgesneden in de liezen. De achterkant maakt hem speciaal door de gekruiste rug. Ik vind dit echt heel erg tof!

Ik draag het badpak in de maat S en hij zit echt als gegoten. Gelukkig maar want het badpak heeft geen verstelbare bandjes. Hij is gemaakt van 82% polyamide & 18% elastaan, voering 90% polyester & 10% elastaan. Het badpak heeft een range van XS tot XL. Goed om te weten is dat de cups niet gevoerd of bijvoorbeeld afneembaar zijn.

Dit badpak met luipaardprint combineer ik met een beige skort, die ik ook draag in een maat S. Wist je dat ‘skort’ een combinatie van een skirt en short is? Oftewel, een broekje dat lijkt op een rokje? Ik ben er helemaal fan van! Dit is de Beige skort linnen look en deze matcht qua kleur natuurlijk perfect bij het badpak. Het broekje is gemaakt van 55% ramie, 45% katoen & voering 100% katoen. Hij zit heerlijk, sluit links in de zij met een verborgen rits en door het stukje stof met de strikjes op de heup is het aan de voorkant dus net een rokje!

Wat vind jij van dit badpak? Heb jij Swimwear van My Jewellery in je kast?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: