fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Mexx Simply For Her & For Him

Mexx Simply For Her & For Him

Vorige week kreeg ik nieuwe geuren van Mexx opgestuurd. Deze Mexx Simply For Her & For Him om precies te zijn. Het persbericht bij de geuren had de titel: ‘Mexx gaat clean, vegan met nieuw geurduo: Mexx Simply!’ Mijn aandacht was eigenlijk vrijwel direct getrokken. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze dames- en herengeur. Lees je mee? Let’s go! 

Mexx Simply

Deze nieuwe Mexx geuren zijn gecreëerd met cleanvegan formules en gerecyclede materialen. De geur is gemaakt met meer dan 90% natuurlijke ingrediënten, waaronder natuurlijk verkregen alcohol en water. De geuren bevatten geen overbodige, onnodige ingrediënten en omarmt de kracht van eenvoud. De flacons zijn gemaakt met 25% gerecyclede materialen en de verpakkingen zijn gemaakt van gecertificeerd karton. De naam en de uitstraling is dan ook goed gekozen. De flacons zijn, naar mijn mening, namelijk ook vrij simpel en basic. Mooi in hun eenvoud, tijdloos en gewoon prima.

Leuk feitje: deze geuren zijn de eerste geuren van Mexx die dermatologisch getest zijn en geschikt is voor alle huidtypes.

Lees ook –> MEXX Black for her & him

Mexx Simply For Her Eau de Toilette 

De geurnoten van deze geur zijn:

Topnoten: bergamot, mandarijn & zwarte bes
Hartnoten: peer, roos & lelietje-van-dalen
Basisnoten: sandelhout, musk & benzoë

Mexx Simply For Him Eau de Toilette

De geurnoten van deze geur zijn:

Topnoten: munt, appel & grapefruit
Hartnoten: gember, salie & geranium
Basisnoten: cederhout, patchoeli & musk

Mexx Simply For Her & For Him

Deze Mexx Simply For Her & For Him zijn beide heel zacht en fris. Het is natuurlijk een eau de toilette en ik vind ze perfect voor everyday. Wat dat betreft zijn de geuren zelf namelijk ook vrij simpel. Als je op zoek bent naar een lichte frisse geur voor een zonnige dag dan zit je met deze geuren eigenlijk altijd goed. Daarnaast zijn de geuren van Mexx heel betaalbaar, extra leuk meegenomen natuurlijk.

  • Mexx Simply For Her Eau de Toilette €19,99 (inhoud 20ml) & €24,49 (inhoud 40ml)
  • Mexx Simply For Him Eau de Toilette €19,99 (inhoud 30ml) & €24,49 (inhoud 50ml)verkrijgbaar bij o.a. Etos.

Heb jij een geur van Mexx in je stash?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: