fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Vaderdagcadeaus die altijd goed zijn

Vaderdagcadeaus die altijd goed zijn

Moederdag is net achter de rug. Hopelijk heb je een fijne dag gehad en je moeder heerlijk in de watten gelegd. En lees jij dit en ben je moeder dan hoop ik uiteraard dat je lekker verwend bent. Nu dacht ik, laat ik gelijk even doorpakken. Vaderdag duurt nog even maar voor je het weet staat de dag toch alweer voor de dag en ben je compleet inspiratieloos wat betreft cadeaus. In dit artikel bespreek ik daarom 3 vaderdagcadeaus die altijd goed zijn. Lees je mee?

Leuk vaderdagcadeau

Altijd (onder)goed

Voor zover ik het weet is een vader altijd blij met praktische cadeaus. Cadeaus die eigenlijk altijd wel van pas komen en dus altijd goed zijn. Eén van die dingen is ondergoed. Je hebt het nu eenmaal iedere dag nodig en een nieuwe set is altijd welkom. Tip: kijk zeker eens bij Undiemeister. Het heren ondergoed van dit merk is echt van mooie kwaliteit, gemaakt van zijdezacht materiaal, zit goed (als ik mijn vriend mag geloven) en is goed geprijsd. Daarnaast is het een basic model waardoor je eigenlijk altijd goed zit.

BBQ Time

Is jouw vader het type dat nooit in de keuken te vinden is en naar eigen zeggen ‘nog geen ei kan bakken’ maar zodra de barbecue aangaat ineens perfect weet hoe vlees gegaard moet worden? Herkenbaar niet? Haha! De vrouwen denken dan op hun beurt ‘ach laat ze maar!’ Om van jouw vader een echte BBQ Meester te maken kun je hem bijvoorbeeld een barbecue gereedschapset of een brikettenstarter cadeau doen. Met een beetje geluk organiseert hij daarna meteen een barbecue. Twee vliegen in één klap!

Eropuit

Een dagje eropuit is natuurlijk altijd een schot in de roos. Welke vader vindt het nou niet leuk om eropuit te gaan met zijn kind(eren)? Om heel eerlijk te zijn denk ik dat het niet eens uitmaakt wat je gaat doen. Je kunt bijvoorbeeld gezellig samen gaan lunchen of gaan borrelen. Misschien is een bierproeverij wel erg leuk om samen te doen? Of het bezoeken van een museum of het ontdekken van een stad waar je nog nooit bent geweest? Er zijn natuurlijk talloze leuke uitjes te bedenken. Zeker weten dat jouw vader die dag helemaal in zijn nopjes is.

Dit zijn naar mijn mening drie vaderdagcadeaus die altijd goed zijn. Ik hoop je leuke inspiratie te hebben gegeven.

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: