fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

MEXX Black for her & him

MEXX Black for her & him

Langzaam maar zeker komen we steeds dichter in de buurt van de feestdagen. Voor merken is dit de perfecte timing om een nieuwe geur te lanceren. MEXX doet hier aan mee en in dit artikel ga ik je alles vertellen over de gloednieuwe BLACK geuren voor hem en haar. Ben jij benieuwd naar de MEXX Black for her & him? Lees dan nu zeker verder.

MEXX Black for her & him

Om heel specifiek te zijn is dit geen nieuwe geurlijn van MEXX maar is het een herlancering. Het klassieke geurduo, Black Women en Black Men, wordt uitgebracht met een nieuwe maat en in een nieuw jasje. Voor mij is het de eerste kennismaking met deze geurlijn dus ik ben erg nieuwsgierig.

MEXX zegt: “Ongedwongen elegant: MEXX Black is gecreëerd om je dagelijkse levensstijl te ondersteunen en te complementeren zonder je individualiteit in de weg te staan. De geuren Black Women en Black Men zijn ingetogen maar toch verfijnd, essentieel maar toch tijdloos en eenvoudig maar toch stijlvol. Draag ze de hele dag, elke dag, bij elke gelegenheid. Zwart past immers overal bij.”

MEXX Black for her & him

Beide geuren zitten in een simpele, zwarte, strakke verpakking. Zwart en wit zijn duidelijk aanwezig en bij de mannenvariant zie je een touch of blue en bij de vrouwenvariant een touch of pink. Deze simpele verpakking wordt doorgevoerd in de flacon die ook vrij rechttoe rechtaan zijn. Het is een glazen flacon glazen met een aflopend effect van zwart naar helder,  zachtroze voor de damesgeur en lichtblauw bij de herengeur.

Black Women

 • Topnoten: pioenroos, gemberbloesem, zwarte bes, goudsbloem en fresia
 • Hartnoten: lychee, peer, abrikoos, lotusakkoord en cederhout
 • Basisnoten: vanille, sandelhout en amber

Jeetje, wat ik een uitgebreide en uiteenlopende noten. Ik merk direct dat ik even niet zo goed weet wat ik moet verwachten. Wel zie ik dat voornamelijk de basisnoten mij enorm aanspreken aangezien ik, zeker in het najaar, heel erg houd van volle en warme geuren. Tijdens het opsprayen van de geur ruik ik, in het begin, voornamelijk bloemige tonen. Dat is eerlijk gezegd niet helemaal mijn ding. Gelukkig wordt de geur na een tijdje fruitiger en veranderd hij in de basis naar een warme en zoete geur. Vooral na een tijdje vind ik deze geur het lekkerst.

Black Men

 • Topnoten: aquatisch akkoord, zwarte peper, mandarijn
 • Hartnoten: verfrissende waterlelie, cederakkoord
 • Basisnoten: patchoeli, sandelhout, amber

Oeh stiekem sprak de mannengeur mij iets meer aan, haha! Dat komt omdat ik echt dol ben op de geur van patchoeli. Dit is een volle, warme geur en echt heel lekker voor de man. In het begin ruik ik de peper echt en alhoewel me dit juist helemaal niet lekker leek is dit verrassend lekker!

MEXX Black for her & him

Ben ik aangenaam verrast door deze geuren? Jazeker! Het zijn geuren die ik geschikt vind voor everyday. Op de momenten dat je wel gewoon een lekker geurtje wilt dragen maar net niet zoveel wilt uitpakken als tijdens bijvoorbeeld een uitgebreid diner.

 • Black Women
  • Eau de Toilette 15 ml – € 17,99
  • Eau de Toilette 30 ml – € 23,99
 • Black Men
  • Eau de Toilette 30 ml – € 17,99
  • Eau de Toilette 50 ml – € 23,99
   • De ze herlancering van MEXX Black Women en MEXX Black Men is bij de MEXX (online)verkooppunten verkrijgbaar

Heb jij een geur van MEXX in je stash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 26 oktober 2020 / 10:18

  Ik ben ook heel positief verrast door deze geuren! Ik vind vooral de mannengeur ontzettend lekker! 🙂