fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Dove Inner Glow Facial Mousse

Dove Inner Glow Facial Mousse

Als ik één stap in mijn skincare routine heel serieus neem dan is het het reinigen van mijn gezicht. Het is echt zo belangrijk! Iedere ochtend reinig ik mijn gezicht aan de wasbak met een product op een wattenschijfje. Iedere avond onder de douche doe ik dit eerder met een gel of mousse. Sinds een tijdje gebruik ik de Dove Inner Glow Facial Mousse en daar ga ik je in dit artikel meer over vertellen. Lees je mee?

Het assortiment uit de Dove Face Care lijn is inmiddels vrij uitgebreid. Deze bestaat uit diverse facial cleansing mousses, micellar waters, micellar gels en een micellar milk, met verschillende ingrediënten afgestemd op huidtypes. Van de Facial Cleansing Mousses zijn 5 varianten waardoor je ook hierin nog kunt kiezen welke het beste past bij je huid.

 • Beauty Moisture Facial Cleansing Mousse 
  • zorgt voor een diep gehydrateerde huid tot wel 24 uur lang
 • Inner Glow Facial Cleansing Mousse
  • speciaal ontwikkeld voor de doffe huid en bevat hydraterend beauty serum en multifruit extracten om dode huidcellen te verwijderen
 • Sensitive Skin Facial Cleansing Mousse
  • knapt de gevoelige huid op. Deze mousse is pH neutraal
 • Blemish Prone Facial Cleansing Mousse
  • puistjes en andere onzuiverheden ga je te lijf met deze ultrazacht aanvoelende formule
 • Grapeseed Oil & Lavender Facial Cleansing Mousse
  • voor een schoon gezicht en het voorkomen van puistjes. Ideaal voor een vette of gecombineerde huid

Dove Facial Cleansing Mousse

De verpakking is natuurlijk niet te missen, die is typisch Dove. Lekker veel wit, super clean, love it. Deze mousse zit in een mooie, druppelvormige flacon met een pompsysteem. Ideaal natuurlijk om standaard in de douche te hebben staan. Het gebruik is natuurlijk heel simpel. Je maakt je gezicht nat, pompt de mousse in je hand en masseert deze goed in over het gehele gezicht. Eén pompje is echt ruim voldoende! Na het reinigen van je gezicht spoel je de mousse af met lauwwarm water en that’s it. 

Wist je dat deze mousse van Dove in Japan gezichtsreinigingsproduct nummer 1 is? 

Dove Cleansing Mousse review

De schuim van deze Dove Inner Glow Facial Mousse is heel erg mild en zacht en dit voelt echt heel lekker aan. Daarnaast ruikt hij ook nog eens lekker dus dat is natuurlijk mooi meegenomen. Na gebruik voelt mijn huid absoluut onwijs schoon aan. Niet droog en lekker zacht. Deze mousse is verrijkt met hydraterend beauty serum en multifruit extracten om dode huidcellen te verwijderen. Na gebruik voelt mijn huid zeker lekker glad! Oh en nog mooi meegenomen, hij verwijdert je make-up ook! Oké, hij heeft wellicht wat moeite met een super waterproof mascara maar voor de rest is je make-up echt compleet verdwenen.

Dove Facial Cleansing Mousse / Dove Inner Glow Facial Mousse bevat 160ml, kost € 8,99 en is verkrijgbaar in de drogisterijen. (Nu 1+1 bij Kruidvat)

Lijkt deze Cleansing Mousse van Dove jou iets? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: