fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

De perfecte lente outfit

De perfecte lente outfit

Wat heb ik afgelopen week ge-no-ten. Uiteraard van carnaval maar absoluut ook van het heerlijke weer. De prachtige, strakblauwe lucht met dat heerlijke voorjaarszonnetje. Het was toch echt heerlijk? Stiekem heb ik dus al helemaal de lentekriebels te pakken. Tijd om in dit artikel de perfecte lente outfit te laten zien. Lees je mee?

Perfecte outfit voor de lente

Ken je het merk Dress Like You? Het is verkrijgbaar bij Invito en deze hele outfit, op de laarsjes na, is van dit merk.

Het lijkt misschien een jurk, maar dat is het niet. Het zijn een top en een rok in precies dezelfde print. Tof, want op deze manier kun je het lookje dragen als maxidress maar dus ook als beide items los. De print is mintgroen met paars en heeft een bloemenmotief en is gemaakt van een satijnen stof.

De top heet Multicolor Florence, heeft een vierkante hals en een elastische tailleband. Hij heeft smok rondom de pols en hierdoor ontstaat er een trompetmouw. Qua lengte valt de top cropped in een licht peplum model.

De rok heet Multicolor Sydney. Het is een wrap skirt wat dus betekent dat je deze rok zelf om je middel heen bindt. Dit doe je door middel van een overslag met een strikkoord. Het is een midi rok met een mooie split.

Een kleurrijke print als dit vind ik tof om te stylen met lichte tinten zoals beige en off white. Het jasje ‘Chelsea’ van Dress Like You leent zich hier perfect voor. Het is een gilet in een taupe kleur met zilveren details, zakken aan de voorkant en een stoere riem. Juist het stoere jasje geeft een mooi contrast tegen het satijnen bloemenprintje van de rok en top.

Om de look nog wat stoerder te maken draag ik mijn beige cowboyboots. Deze zijn van het merk Bronx.

Dit is, naar mijn mening, de perfecte lente outfit! Wat vind jij van deze outfit?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 8 maart 2022 / 15:55

    Wat een mooie outfit is het.