fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Een heerlijk en gezond ontbijt

Een heerlijk en gezond ontbijt

Een heerlijk en gezond ontbijt, een goed begin van de dag. Ik start mijn dag eigenlijk altijd met een glas water en een kopje koffie gevolgd door een maaltijd. Al een tijdje ontbijt ik met hetzelfde, heerlijke ontbijt. Ben jij benieuwd? Lees dan met mij mee.

Een gezond ontbijt

Wanneer je ontbijt, moet je natuurlijk helemaal zelf weten. Je kunt deze natuurlijk direct nemen wanneer je uit bed stapt of juist wat later op de ochtend. Ikzelf doe aan intermittent fasting en eet dus wat later op de ochtend.

Ik ben van mening dat een ontbijt altijd gezond en voedzaam moet zijn maar natuurlijk ook lekker! Het moet een goede start zijn van de dag en zorgen voor voldoende energie. Mijn basis is dan ook een goede bron van eiwitten, oftewel Franse kwark met 0% vet. Los van het feit dat dit een belangrijke bouwstof is zorgen eiwitten er ook voor dat je langer een voldaan gevoel hebt.

MyMuesli

Bij de kwark eet ik altijd een muesli of een granola en deze zijn steevast van MyMuesli. Geloof mij, ik heb heel wat verschillende muesli’s geprobeerd maar die van MyMuesli zijn echt a-ma-zing! Zij verkopen kant-en-klare biologische muesli in ongelofelijk veel verschillende smaken en daarnaast kun je ook jouw eigen muesli mixen. Naast muesli’s verkopen ze inmiddels ook andere producten zoals porridge, chocoladerepen en mueslirepen.

MyMuesli kortingscode

Het leuke is, ik heb een kortingscode voor je. Wil je MyMuesli eens proberen? Dan is deze code daar perfect voor.

Met de code LINDSEY ontvang jij, bij een minimale besteding van € 10,- een gratis* mymuesli Probeerpakket met bio-muesli’s in de zes heerlijke smaken, namelijk:

  • Blackberry Granola
  • Honey Nut Muesli
  • Super Choc Muesli
  • Berry White Choc Muesli
  • Berry Muesli
  • Strawberry Cheesecake

Bestellen kan via: https://nl.mymuesli.com/muesli-lindsey (actie geldt t/m 21 maart)

Na de muesli is het tijd voor de laatste stap van mijn ontbijt, namelijk fruit. Fruit levert namelijk een heleboel vitaminen, voedingsvezels en mineralen. Mijn voorkeur is rood fruit en eet bij mijn ontbijt het liefst aardbeien, frambozen en/of blauwe bessen. De aanbevolen hoeveelheid fruit op een dag is natuurlijk 2 stuks en met het ontbijt ben ik dus al op de helft. Gedurende de dag probeer ik dan nog een stuk fruit te pakken en dat is dan meestal een mandarijn, banaan of appel.

Zo, dit is standaard mijn heerlijk en gezond ontbijt. Waar ontbijt jij iedere ochtend mee?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: