fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Het leukste kattenspeeltje

Het leukste kattenspeeltje

Wij hebben inmiddels alweer 5 jaar een kat. Wow! 5 jaar? Time flies. Wij zijn gaan samenwonen en wilden eigenlijk al snel heel graag een kat. Wat bleek? Bij een boer in het dorp was net een jonge kitten aan komen lopen. Wij waren op slag verliefd en mochten hem gratis mee naar huis nemen. Op de boerderij werd hij Pimmetje genoemd maar eenmaal in ons huis kreeg hij de naam Sjakie. De keuze om hem in huis te nemen was echt de beste keuze ooit. Sjakie is een ongelofelijk lief katje. Is dol op knuffelen maar absoluut ook heel erg speels. Wij verwennen hem natuurlijk graag met het leukste kattenspeeltje en de nodige snoepjes. Ben jij nog op zoek naar leuke speeltjes voor katten? Ik geef je in dit artikel een leuke tip!

Kattenspeelgoed

Heb je weleens gehoord van kattenveertjes.nl? Het is een webshop die volledig gericht is op de huistijgers; katten dus. Ze hebben echt een heel breed assortiment voor katten, van voer en snacks tot krabpalen en manden. Maar ze zijn pas echt specialist in kattenspeelgoed. Het grootste gedeelte van het kattenspeelgoed dat wordt aangeboden in de webshop is namelijk handgemaakt. Ja, echt waar!

Ik wil graag even inzoomen op de Kicker XL. Waarom? Omdat Sjakie echt helemaal dol is op dit kattenspeeltje. Het is zijn all time favorite en verdient het dus absoluut om even in het zonnetje gezet te worden.

De Kicker XL is verkrijgbaar in vijf kleuren, namelijk:

  • Rood
  • Geel
  • Roze
  • Wit
  • Blauw

Ze zijn allemaal voorzien van een lekker luipaardprintje en ik ben gegaan voor de kleur wit. Eerlijk is eerlijk, toch ook wel fijn als hij een klein beetje met het interieur matcht toch? Het trappelkussentje is maar liefst 25 bij 7 centimeter groot en zal hierdoor ook absoluut interessant zijn voor grote katten.

Kicker XL

Kattenveertjes.nl noemt dit speeltje ‘het ultieme trappelkussentje’ en belooft dat zelfs de meest rustige kat helemaal wild wordt. Het is dus een handgemaakt kattenspeeltje die gevuld is met een heerlijk geurende mix van kattenkruiden. Sjakie had echt meteen in de gaten dat dit kussentje voor hem was bedoeld. Binnen een aantal seconden lag hij op de grond te rollen met de Kicker XL en kickte er fanatiek op los. Het is gewoon echt zo leuk om te zien. Hij stoeit en speelt er echt heel erg graag mee! Natuurlijk heeft Sjakie ook nog genoeg andere leuke kattenspeeltjes maar op de een of andere manier is voor hem deze Kicker XL gewoon echt het leukste kattenspeeltje.

Je koopt deze Handgemaakte Kattenveertjes Kicker xl Trappelkussentje met heerlijk tijgermix! voor € 9,99 bij Kattenveertjes.nl

Heb jij thuis een kat? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: