fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Lunchen bij Bam Boa

Lunchen bij Bam Boa

In het laatste weekend van mei reed ik op zaterdag richting Amsterdam. Mijn vriendin Simone woont hier en het was tijd om samen lekker Amsterdam in te trekken. Dat was echt al veel te lang geleden. Uiteraard werkte corona ook alles behalve mee. We zijn o.a. gaan lunchen bij Bam Boa. Ik vertel je graag hoe ik deze lunch heb ervaren in deze hotspot in Amsterdam.

Lunchen bij Bam Boa

Bam Boa is natuurlijk dè lunch hotspot van Amsterdam. Een super bekend instagram proof tentje met Kae Sutherland als eigenaresse. Uiteraard een zeer bekende influencer uit Amsterdam! O.a. goed bevriend met Noor de Groot, wellicht beter bekend als Queen of Jetlags.

Anyways, ik heb Bam Boa al ontelbaar veel keer voorbij zien komen op instagram. Het ziet er allemaal super leuk uit en door de inrichting snap ik helemaal waarom het bij andere influencers ook in de smaak valt. Het is prachtig en natuurlijk wilt het oog ook wat!

Eind mei waren natuurlijk alleen de terrassen open waardoor we dus niet bij Bam Boa binnen hebben gezeten. Het terras ligt aan het water en daar zit je echt ongelofelijk lekker. Stiekem denk ik ook wel dat ze het voornamelijk van het terras moeten hebben aangezien het restaurant zelf super klein is. Jeetje, hier stond ik echt van te kijken. Ik had het veel groter verwacht!

De menukaart ziet er goed uit en er is volgende keuze. Je kunt kiezen uit ‘normale’ lunchgerechten of een ’to share’ variant nemen. Wij kozen voor de ’to share’ variant en bestelde het volgende:

  • Homemade truffle fries
  • Tuna Taco
  • Steak Tartare

Uiteraard met een heerlijk rosétje! Het was namelijk lekker zonnig weer en hadden ontzettend de summer vibes te pakken aan het water. Echt heerlijk! Gek genoeg kwam het eten eerder dan het drinken en gaf de bediening ook aan dat de keuken deze dag dus wat sneller was dan de bar. Gelukkig kwam de rosé niet heel veel later en kon het genieten beginnen.

De lunchgerechten? Aanrader! De rosé? Heerlijk! Een heerlijke cappucino na en we hebben voldaan het terras verlaten. Sowieso heel erg leuk om eens te lunchen bij Bam Boa. Als je dan zo’n hotspot heel vaak overal voorbij ziet komen is het in the end toch leuk om er zelf ook eens een bezoekje aan te brengen.

Bam Boa Amsterdam
Weesperzijde 135, 1091 ES Amsterdam

Heb jij weleens bij Bam Boa in Amsterdam geweest? Heb jij nog een andere lunch hotspot in Amsterdam die ik echt moet bezoeken? Let me know!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: