fbpx
21   47
59   262
41   86
60   179
40   227

HappySoaps Tandpasta Tabs

HappySoaps Tandpasta Tabs

Tandpasta is een product dat we, volgens mij, allemaal meerdere keren per dag gebruiken. Ik gebruik tandpasta sowieso iedere ochtend en avond en geregeld ook nog weleens tussendoor. Eigenlijk is het sowieso mijn gewoonte om, naast de standaard poetsbeurten in de ochtend en avond, mijn tanden te poetsen zodra ik de deur uitga. Normaliter deed ik dit met een traditionele tandpasta, in een tube, zoals we hem allemaal kennen. Maar sinds een tijdje is hier verandering in gekomen. Ik heb kennis gemaakt met de HappySoaps Tandpasta Tabs en gebruik inmiddels alweer bijna een maand niets anders meer. Tijd om er een artikel over te schrijven, dacht ik zo. Lees je met mij mee?

HappySoaps Tandpasta Tabs

100% plasticvrij tandenpoetsen

Heb je nog nooit gehoord van een Tandpasta Tab? Dan denk je nu wellicht: “Huh, wat is dit nou?” Maar geloof mij, het is briljant en werkt echt super simpel.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Neem één Tandpasta Tab uit het glazen flesje
  2. Kauw op de Tab tot er een schuim ontstaat
  3. Poets vervolgens je tanden, gewoon zoals je gewend bent
  4. Na twee minuten tuf je het schuim uit en spoel je je mond na
  5. Kurk terug op het glazen flesje en voila! That’s it! 

Het is dus een tandpasta in een vaste vorm. De verpakking is niet van plastic en er is geen water aan toegevoegd. Wist je dat de plastic tubes van traditionele tandpasta bijna niet te recycelen zijn en hierdoor dus zorgen voor een gigantische berg afval? Deze HappySoaps Tandpasta Tabs worden geleverd in een handig glazen flesje met een 100% natuurlijke kurk als afsluitdop. Is je flesje leeg? Dan kun je de kurk in de gft-bak gooien en het glazen flesje in de glasbak. Op deze manier worden beide verpakkingsmaterialen volledig gerecycled.

Lees ook –> HappySoaps Shampoo Bar

Goed om te weten is dat deze tabs alle werkzame bestandsdelen bevatten als die van een traditionele tandpasta. Je hoeft dus echt niet bang te zijn dat het poetsen van je tanden met deze tabs slechter is voor je tanden. Voor de optimale verzorging van je gebit bevatten deze tabs Xylitol, bamboe extract en stevia.

Ingrediënten:

Calcium Carbonate, Xylitol, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Pepermint Flavour, Sodium Bicarbonate, Xanthan Gum, Citric Acid, Stearic Acid, Bambusa Vulgaris Extract, Stevia Rebaudiana Extract

De laatste tijd ben ik enorm bezig met duurzaamheid en probeer ik hier echt op te letten. Met merken als HappySoaps is dit, wat mij betreft, echt een feestje. Inmiddels heb ik meerdere producten van dit merk geprobeerd en deze gebruik ik nog steeds iedere dag. Ik ben er dus oprecht enthousiast over. Dat geldt dus ook voor deze Tandpasta Tabs. Het idee erachter vind ik echt heel goed en dat zorgt er sowieso voor dat ik ze iedere dag met plezier en een goed gevoel gebruik. De allereerste keer was het wennen maar de tweede keer vond ik het gebruik van deze Tabs al helemaal niet gek meer. Als je eenmaal aan het poetsen bent is het net alsof je je tanden poetst met een traditionele tandpasta. Na gebruik voelt mijn gebit heel erg schoon aan en heb ik een heerlijke frisse adem met een frisse smaak van pepermunt.

Eén flesje bevat 62 Tabs, dit staat dus +/- gelijk aan één maand tandenpoetsen. Er van uitgaande dat je netjes 2x per dag je tanden poetst.

Een flesje HappySoaps Tandpasta Tabletten kost € 5,99 en is te koop bij HappySoaps. (verkrijgbaar met en zonder fluoride)

Vind jij duurzaamheid belangrijk?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: