fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Witte keuken met zwarte oven

Witte keuken met zwarte oven

Wat vind ik het toch heerlijk om Pinterest af te struinen. Het liefst doe ik er inspiratie op voor het interieur. Ik droom echt van een prachtige, grote leefkeuken met een kookeiland. In dit huis hebben we hier momenteel geen ruimte voor maar wie weet ooit wel. Op dit moment hebben wij een witte keuken met zwarte oven. Een keuken waar ik nog steeds heel blij mee ben en de zwarte oven is echt mijn favoriet. Ik vertel je er meer over in dit artikel. Lees je mee?

Zwart fornuis met oven

Het huis dat ik vijf jaar geleden kocht met mijn vriend moest echt volledig worden verbouwd. We zijn hier in totaal 5 maanden mee bezig geweest en hebben echt het hele huis van boven tot beneden aangepakt. Als er één ding lelijk was dan was het de keuken wel. Deze was donkerblauw en ontzettend verouderd. Ik weet nog goed dat wij op donderdag de sleutel kregen en zaterdags de keuken er al helemaal uit was gesloopt. Weg ermee!

Ik droomde al een tijdje van een zwart fornuis met ovens. Wij zijn gegaan voor een fornuis van 1 meter breed met 5 gaspitten, 2 grote ovens en een grill. Geloof me, dit ding is echt briljant. Ik ben nog steeds zo blij met deze keuze want het kookt gewoon echt heerlijk! Een fornuis als dit is echter niet goedkoop maar wel de eyecatcher van de keuken. De rest van de keuken heeft natuurlijk vrij basic witte kastjes en vandaar dat wij daarvoor op zoek zijn gegaan naar goedkope keukens. We hebben zelfs een aantal keer rondgekeken bij showroomkeukens wat overigens echt een hele goede tip is als je op zoek bent naar een budget keuken.

Uiteindelijk zijn we dus gegaan voor witte kastjes met stoere, gunmetal handgrepen. Op deze witte kasten ligt een zwart, hoogglans natuurstenen aanrechtblad. Nog zo’n keuze waar ik echt heel blij mee ben. Dit aanrechtblad heeft echt een prachtige kwaliteit en geeft de keuken toch een extra chique uitstraling. Mede dankzij de hoge opstaande rand tegen de groene muur aan. Die groene muur was overigens, als ik heel eerlijk ben, een gokje. Maar ik zag de kleur in de bouwmarkt en was er direct verliefd op. Gekscherend zei ik: ‘Is dit niets voor in de keuken?’ en we besloten de verf te kopen. Uiteindelijk heeft dit echt heel tof uitgepakt en maakt deze kleur de keuken helemaal af!

Ben jij op dit moment blij met je keuken of zou je het graag anders willen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

 

Delen: