fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Beige, oversized colbert

Beige, oversized colbert

De trendkleur op dit moment is absoluut beige. Sterker nog, dit seizoen is beige een echte essential. Aan mijn kledingkast is dat ook absoluut terug te zien. Ik draag de laatste tijd ontzettend veel beige. Inmiddels heb ik alle kledingitems die je kunt bedenken wel in het beige. Zo ook een beige, oversized colbert. In dit artikel laat ik je zien hoe ik deze style. Lees je met mij mee?

Trendkleur: beige

Op mijn instagramaccount plaats ik natuurlijk geregeld fashionposts. Laatst was ik in Breda en toen droeg ik een lookje waarin de trendkleur beige duidelijk naar voren kwam. Ik vroeg mijn vriend om wat kiekjes te maken en postte deze vervolgens op Insta. Gelukkig kreeg ik heel wat toffe complimenten over dit lookje!

Lees ook –> High Tea Hotspot in Breda

Ik draag dus een beige, oversized blazer van ComeGetFashion. Het is een colbert met een reverskraag. Hij valt dus oversized, heeft twee steekzakken aan de voorkant en schoudervullingen. Daarnaast is hij van een heerlijk, soepele stof gemaakt en is het natuurlijk niet voor niets mijn favoriete jasje.

Biologische kleding

Daaronder draag ik een zwart t-shirt van C&A van Clockhouse. Dit is een t-shirt van een prachtige kwaliteit, gemaakt van biologisch katoen. Het shirtje heeft korte mouwtjes en een ronde hals. Ik heb hem al een tijdje en hij blijft zo mooi zwart! Wist je dat C&A de grootste verkoper ter wereld is van kleding van biologisch katoen? Het grootste verschil tussen biologische en ‘normale’ katoen is dat er bij biologische katoen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke bestrijdingsmiddelen en bij normale katoen van chemische bestrijdingsmiddelen. Daarnaast wordt er bij biologische katoenteelt regelmatig van gewas gewisseld om uitputting van de grond tegen te gaan en worden er bij de productie ook alleen natuurlijke en onschadelijke verf- en bleekmiddelen gebruikt. Biologische kleding wordt steeds populairder en dat is natuurlijk goed nieuws!

De spijkerbroek is van Gina Tricot. Dit is een rekvrije spijkerbroek met een rechte pasvorm. Hij is licht blauw, heeft een hoge taille en heeft een 90’s vibe. Hij valt lang maar om een stoerder en meer casual effect te creëren rol ik de pijpen één keertje op. Om de look helemaal af te maken draag ik de beige teddy Converse. Om precies te zijn zijn dit de CHUCK TAYLOR ALL STAR LIFT – Sneakers hoog. Het zijn dus beige All Stars met een teddyvachtje. Even serieus, hoe leuk zijn deze? Ik vind ze echt helemaal het einde! 

Wat vind jij van deze beige, oversized colbert? Zou jij deze outfit zelf dragen?

Oh en nog een interessante vraag, let jij er weleens op of de kleding die jij koopt wel/niet biologisch is? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: