fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Alle instagrammers en bloggers zijn er dol op; Yoghurt Barn! In steeds meer steden popt deze keten op en gelukkig nu ook in Breda. In Utrecht en Amsterdam is de Yoghurt Barn bekroond met de titel ‘leukste restaurant van de stad’ en dat is natuurlijk niet voor niets. Samen met een vriendin heb ik afgelopen zaterdag genoten van een heerlijke high-tea bij Yoghurt Barn in Breda. Een aanrader of niet? Je leest het nu!

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Rond 10:00 uur stapte mijn vriendin en ik in de auto om richting Breda te rijden. We hebben eerst nog wat geshopt in de stad en ik kocht o.a. een nieuwe bikini bij Hunkemöller, een moederdagcadeau bij Rituals en Douglas en een shirt voor mijn vriend bij Pull&Bear. Om 13:00 uur stond er een tafeltje voor ons gereserveerd bij Yoghurt Barn en net iets voor 13:00 uur stapte wij binnen.

Een high-tea bij Yoghurt Barn in BredaEen high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Het eerste wat mij opviel was de mega leuke inrichting van het pand. De zaak doet heel huiselijk aan en ergens ook een beetje vintage en industrieel. De achterwand is een stoere brickwall en de mega hoeveelheid kamerplanten maken het plaatje helemaal compleet. Ik vind de inrichting echt ontzettend leuk gedaan. Je voelt je direct welkom en dat is natuurlijk erg fijn.

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

We nemen plaats aan ons tafeltje, aan het raam, en krijgen vrijwel direct een flinke pot met heet water en aan ons tafeltje hangt een soort tray met 8 verschillende verse theeën inclusief zakjes en een lepeltje. Dit zijn zeker niet de ‘standaard’ theeën maar net even wat extra’s.

 • Rooibos Grapefruit Mint
 • Earl Grey
 • Amsterdam Blend
 • Champagne Cassis
 • Notendroom
 • Cranberry Lime Punch
 • Holiday Fever
 • Hello Sunshine

Vooral de Notendroom en de Champagne Cassis vond ik persoonlijk echt heel lekker!

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

Een high-tea bij Yoghurt Barn in Breda

We schenken ons eerste theetje in en dan verschijnt er een flinke schaal vol met lekkers! Je weet bijna niet waar je moet kijken maar gelukkig legt de serveerster ons precies uit wat we voor ons neus hebben. Er zijn vier verschillende Yoghurt Specials, namelijk:

 • Crazy Cookie – kiwi, bastogne, kaneelsuiker
 • Merry Berry – jam, bosbessen, frambozen
 • Choco Caramba – banaan, kokos, chocola, hazelnoten
 • Brownie Bango – mango, brownie walnoten

Verder liggen er op de schaal verse breekbroodjes met home made yoghurtdips, een bietenwrap en natuurlijk diverse gebakjes. Ik spot al snel een Red Velvet Cake en een Carrot Cake, macarons en brownies. Oh en twee Barn Toast met een bio yoghurtspread, namelijk:

 • Avocado Addict – avocado, zongedroogde tomaat, bieslook, chili
 • Sexy Strawberry – aardbei, pecan, munt, agavesiroop

Dat ziet er heel goed uit, laat het smullen maar beginnen! Oh en de thee is onbeperkt. Zodra de pot leeg is, vraag je gewoon om een nieuwe en binnen 2 minuten doet de waterkoker zijn werk en staat er een nieuw gevulde pot op tafel.

In totaal hebben wij twee uur gedaan over deze hightea en was het echt heel erg lekker en natuurlijk super gezellig. Lekker theeleuten met verschillende hapjes tussendoor, dat kan natuurlijk ook niet snel mis gaan. Aan het einde van de hightea zitten we beide echt bomvol. Zowel van de thee als van alle hapjes. Het is echt meer dan voldoende! Aan het einde vertelt de serveerster ons dat we ook nog een Frozen Yoghurt met siroop als toetje mochten uitkiezen. We besloten deze ‘on-the-go’ te nemen en daarna kon er in onze maag echt niets meer bij.

Je hoort het al, deze High-Tea is echt een aanrader. Je boekt hem voor € 21,50 per persoon. Ik heb hem van mijn vriendin gekregen voor mijn verjaardag. Heel lief en natuurlijk een super leuk verjaardagscadeau. Thanks Chick x 

De Yoghurt Barn filialen tref je in de volgende steden:

Utrecht | Haarlem | Den Bosch | Den Haag | Nijmegen | Leiden | Eindhoven | Rotterdam | Breda

Ben jij weleens bij een Yoghurt Barn geweest? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 15 mei 2019 / 19:24

  Wat heerlijk eten ..

 2. 14 mei 2019 / 20:46

  Wat een super leuke plek om gezellig met een vriendin bij te kletsen, ik ga hem zeker onthouden!

 3. 14 mei 2019 / 19:35

  Ik heb onder een steen geleefd denk ik, want ik heb er nog niet eerder van gehoord. Het ziet er heel leuk uit, dit filiaal in Breda en als ik zo de foto’s zie dan hebben jullie zeker genoten. Mijn laatste High Tea was eigenlijk een ‘Late Tea’ in het Amstel Hotel (met thee-cocktails en bijpassende hapjes). Was een stuk duurder ook (kuch) maar goed, dat is ook alweer twee jaren geleden dus dat moet kunnen. De High Tea bij de Yoghurt Barn klinkt in ieder geval ook heerlijk!

 4. 14 mei 2019 / 10:31

  Wat een gezellig plekje; inderdaad perfect voor een high tea!

 5. 14 mei 2019 / 07:36

  Dit adresje onthoud ik. Ik kom af en toe in Breda. Mooie foto’s ook!

 6. 13 mei 2019 / 22:08

  Ah ik ben er een keer geweest in Amsterdam! Echt leuk daar en t eten is goed! Wat een prachtige foto’s maak je <3

 7. 13 mei 2019 / 18:52

  Dit ziet er mega leuk uit! Keer eens wat anders.

 8. 13 mei 2019 / 18:02

  Wauw dat ziet er onwijs goed uit zeg. Wij gaan 25 mei voor eerst een high tea doen.

 9. 13 mei 2019 / 17:18

  Ik hoop zo dat ze binnenkort ook in Groningen een filiaal openen, want dan ga ik er zeker een keertje naar toe.

 10. 13 mei 2019 / 16:41

  Wauw dat ziet er heerlijk uit! ik ben echt gek op high tea’s die vind ik echt zo ontspannen.

 11. Jouvence.nl
  13 mei 2019 / 14:43

  Dat ziet er allemaal heerlijk uit zeg!

 12. Mandy
  13 mei 2019 / 09:10

  Was gezellig 🙂