fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Oud en Nieuw decoratie

Oud en Nieuw Decoratie

Zo, de kerst van 2021 zit er weer op. Ik hoop oprecht dat je heerlijke dagen hebt gehad, hebt genoten van wat kerstontbijtjes en kerstdiners en uiteraard leuke cadeaus hebt gehad. Na kerstmis is het uiteraard tijd voor Oud en Nieuw en aanstaande vrijdag is het zover. Natuurlijk zijn de huidige maatregelen alles behalve gunstig voor een Oud & Nieuw Party maar hé, ik ben vastberaden er toch een fantastische avond van te maken. Jij ook? Dan help ik je met dit artikel graag op weg om, met behulp van onder andere Oud en Nieuw decoratie en accessoires, er alsnog een top avond van te maken. Let’s go! 

Happy new year versiering

Op dit moment mogen we in Nederland maximaal 2 personen per dag uitnodigen. Echter is er op 31 december en 1 januari 5 uur s’ ochtends een uitzondering. Dan mag je namelijk maximaal 4 personen uitnodigen. Ik woon samen met mijn vriend en dat betekent dus dat, in ons geval, Oud & Nieuw dit jaar gevierd mag worden met maximaal 6 personen. Zoals ik al zei ben ik vastberaden er een top avond van te maken. Ik probeer al snel negatieve gedachtes om te zetten in positieve en zolang er champagne is, mijn liefste vrienden en mijn vriend om mij heen, muziek en gezelligheid ben ik al snel tevreden!

Een feestje met Oud & Nieuw kan natuurlijk niet zonder versiering en accessoires. Dit jaar wil ik gaan voor goud! Want laten we eerlijk wezen, goud is natuurlijk perfect voor New Years Eve! Bij carnavalskleding.nl spotte ik hele leuke gouden vlaggetjes, ballonnen en een zwart tafelkleed met gouden sterren. Daarnaast hadden ze ook hele leuke wit/gouden bakjes voor bijv. chips, gouden rietjes voor in de cocktails en drinkbekers. Mega leuk! Hier en daar nog wat toffe Oud en Nieuw accessoires en de gezellige avond kan beginnen.

Hoe de avond verder gaat verlopen, dat zien we wel. Eigenlijk hebben wij hier sowieso nooit echt een specifiek plan voor. Uiteraard zijn de nodige drankjes aanwezig, heerlijke hapjes, leuke muziek en wat gezellige spelletjes. Prima ingrediënten voor een gezellige avond toch? Tsja, en aangezien het New Years Eve is kunnen champagne en oliebollen natuurlijk niet ontbreken. Oh my, ik ben zo’n oliebollenfan. Jammer dat dit eigenlijk voornamelijk een traditie is met Oud & Nieuw. Van mij mag het een dagelijkse traditie zijn, haha!

Ben jij team oliebollen met of zonder krenten? Wat ga jij dit jaar doen met Oud & Nieuw? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: