fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Have yourself a Merry little Christmas

Instagram Kerst Tag

  • Christmas is Coming
  • It’s Beginning to Look a lot Like Christmas
  • Jingle bells, jingle bells, jingle all the way!

Ik wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen. Maak er, ondanks de maatregelen, geweldige en toch feestelijke dagen van. Geniet met vrienden en familie, eet jezelf tonnetje rond en schenk zo nu en dan nog wat extra wijn bij. Het is kerst, tijd om te genieten!

Ik ben heel benieuwd wat jouw plannen zijn met kerst. Vier jij ook al kerstavond of echt alleen eerste en/of tweede kerstdag? Wij hebben een vrij vol programma. Met kerstavond genieten we van een heerlijk diner bij mijn schoonouders. Op eerste kerstdag vieren we kerst bij mijn ouders en op tweede kerstdag komen zowel mijn ouders als mijn schoonouders gezellig bij ons eten. Helemaal zin in!

Hoe gaan jullie kerst vieren dit jaar?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 27 december 2021 / 12:02

    Hopelijk heb je fijne feestdagen gehad! Alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst!