fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Zeg vaarwel tegen pigmentvlekken. Ben jij al bekend met de NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 range? Het is een skincarelijn van NIVEA onder andere tegen pigmentvlekken. De lijn is vorig jaar geïntroduceerd en destijds bestond de lijn uit een dagcrème en een corrigerend serum. Dit jaar vult NIVEA de lijn aan met 3 nieuwe producten en in dit artikel ga ik je alles over de lijn vertellen. Lees je mee?

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

NIVEA LUMINOUS630® lijn

Skincare is iets wat ik enorm serieus neem. Iedere ochtend en avond voer ik braaf mijn gehele skincareroutine uit en ik sla eigenlijk geen dag over. Ik vind het gewoon heel belangrijk om mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen en te beschermen. Sinds een tijdje gebruik ik de NIVEA LUMINOUS630® lijn. Deze bestond dus vorig jaar alleen uit een dagcrème en corrigerend serum maar heeft er sinds dit jaar drie nieuwe producten bij. De gehele lijn bestaat nu dus uit de volgende vijf producten:

 • Dagcrème (NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Dagcrème SPF50)
 • Corrigerend serum (NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 Anti-Spot Corrigerend Serum)
 • Nachtcrème (NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® Anti-Spot Nachtcrème)
 • Oogcontourcrème (NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® Oogcontourcrème)
 • Handcrème (NIVEA LUMINOUS630® Anti-Spot Handcrème SPF15)

Deze producten zijn aan de lijn toegevoegd om de resultaten te optimaliseren en te voldoen aan alle huidbehoeften. Zoals de naam al doet vermoeden is de lijn verrijkt met het innovatieve ingrediënt LUMINOUS630®. Dit ingrediënt is bewezen effectief in het zichtbaar verminderen van donkere vlekken en in het reguleren van melanine. NIVEA belooft een egalere huid en verminderde pigmentvlekken.

 • Na vier weken gebruik: zichtbaar lichtere vlekken
 • Na twaalf weken gebruik: optimaal resultaat

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

Ik heb zeker pigmentvlekjes op mijn huid. Vermoedelijk is het een combinatie van zonnevlekken en sproeten. De laatste tijd heb ik wel het idee dat het steeds erger wordt en in plaats van alleen op mijn wangen zijn de vlekjes nu ook zichtbaar op bijvoorbeeld mijn neus en voorhoofd. Toen ik de vraag kreeg vanuit NIVEA om deze lijn te testen reageerde ik daarom ook direct enthousiast.

Inmiddels heb ik de NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 lijn vier weken in gebruik. Uiteraard wil ik hier heel graag mijn bevindingen delen. Hierbij wil ik een kleine kanttekening plaatsen dat ik de lijn zal blijven testen en dit dus een tussentijdse review is. Op mijn blog zal ook nog een final review volgen nadat ik de lijn wat langer in gebruik heb om een goed beeld te geven.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 review

Laat ik allereerst complimenten geven aan de verpakking. Eerlijk is eerlijk, dit ziet er toch super mooi uit? Uiteraard is het een typische NIVEA verpakking en ik vind dat ze dit altijd heel goed doen. De skincare lijn is geschikt voor alle huidtypen en ruikt echt heerlijk. De producten laten zich makkelijk uitsmeren en trekken snel in. In de ochtend smeer ik de dagcrème, het serum en de oogcontourcrème. In de avond smeer ik hetzelfde maar vervang ik de dagcrème uiteraard voor de nachtcrème. Ik merk dat dit een fijne routine is en mijn huid absoluut goed doet. Merk ik al verschil? Jazeker. Ik zie dat de pigmentvlekken lichter zijn geworden en hierdoor dus minder opvallen. Daarnaast moet ik sowieso zeggen dat, buiten dit effect, ik de producten sowieso echt heel fijn vind. Mijn huid voelt de gehele dag gehydrateerd en verzorgd aan.

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630

De handcrème bevat SPF15 en is echt heel fijn. Deze heb ik, op kantoor, steevast naast mijn computer staan. Heerlijk om, na het handen wassen, mijn handen in te smeren met de crème. Op mijn handen heb ik geen pigmentvlekken dus of hij daartegen werkt, durf ik het niet te zeggen. Maar aangezien de andere 4 producten zeker wel werken kun je, denk ik, wel aannemen dat dit met de handcrème ook het geval is. Daarnaast is het gewoon een hele fijne crème die mijn handen lekker verzorgd en snel intrekt. Niets op aan te merken.

 • Dagcrème bevat 40ml. en kost €39,99
 • Corrigerend serum bevat 30ml. en kost €39,99
 • Nachtcrème bevat 50ml. en kost €39,99
 • Oogcontourcrème bevat 15ml. en kost 32,99
 • Handcrème bevat 50ml. en kost €12,99

Heb jij last van pigmentvlekken? En heb jij weleens de skincare van NIVEA geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

5 Reacties

 1. 4 januari 2022 / 12:42

  Ik heb de skincare lijn nog niet geprobeerd, maar ik gebruik tegenwoordig eigenlijk alleen de (helaas vrij dure) producten van mijn schoonheidsspecialiste.

 2. 28 december 2021 / 13:06

  Ik was nog niet bekend met de nivea cellular luminouse630 range. Goed dat je een skin care routine hebt in de ochtend en avond! Sproeten vind ik juist wel prachtig.

 3. 27 december 2021 / 10:49

  Ik ben altijd al een fan geweest van het merk. Heb juist mijn pigmentvlekken met de laser laten behandelen bij de dermatoloog, maar hou dit in gedachten

 4. 23 december 2021 / 10:11

  Leuk om te lezen dat je blij bent met het resultaat.
  Ook omschrijf je alles heel duidelijk.
  Zo hoort een review te zijn.
  Misschien test ik hem ook wel even uit.
  En ja, je bent nooit te jong om met een goede huidverzorging te starten.

 5. 19 december 2021 / 21:26

  Eerlijk gezegd, dacht ik altijd dat dit soort producten slechts voor de oudere huid gebruikt moesten worden, maar jij doet het nu al! Maar misschien heb je wel gelijk en heb je over 40 jaar een mooie huid zonder ouderdomsvlekken.