fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Feestdagen Blogbox

Feestdagen Blogbox

De Sint heeft ons kikkerlandje weer verlaten en de kerst staat bijna voor de deur. Ik ben dol op kerst en kan nu al genieten van alle kerstversieringen in alle huizen. Zo gezellig, ald ie lampjes en kerstbomen! Met het gezin geven wij elkaar altijd cadeautjes met de kerst. Doen jullie dit ook? Dan hoop ik je wat inspiratie te geven met dit artikel want ik unbox de Feestdagen Blogbox. Lees je mee?

Ik kreeg de Feestdagen Blogbox van rvg media & impact met een aantal leuke ideeën. Tijd om die met jullie te delen!

1. Slimme producten van Qnect

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een gadget liefhebber? Denk dan eens aan Qnect. Dit is een Smart home merk dat ideaal is voor de mensen die van gemak houden. Ik heb verschillende producten ontvangen, zoals een slimme (buiten)stekker, een camera en een slimme ledlamp. Je kunt dus, bijvoorbeeld, jouw kerstverlichting plaatsen in de slimme buitenstekker. Doordoor kun je heel eenvoudig, met een afstandsbediening of smartphone, de verlichting bedienen. Toch ideaal?

Op zoek naar meer oplossingen? Ze hebben een uitgebreid assortiment aan stekkers, lampen, camera, deurbel, sensoren en andere producten in het assortiment.

2. Sieraden van Melano Jewelry

Als er een moment in het jaar is waar ik uitpak met sieraden dan is het uiteraard kerst. Daarnaast vind ik een mooi sieraad ook wel echt een ultiem kerstcadeau. Melano Jewelry heeft diverse verwisselbare collecties, zoals de Twisted collectie.  Alle sieraden en steentjes uit de Twisted collectie zijn met elkaar te combineren en zijn los verkrijgbaar. Zo maak jouw eigen combinaties die passen bij jouw stijl, mood en de gelegenheid. Ik heb een ring en een ketting ontvangen en ga deze absoluut dragen met de kerst. Nu al zin in!!

3. Quizpuzzels van Denksport

Met kerst staat dit jaar ook meteen de kerstvakantie voor de deur. Ik vind het dus heerlijk om tijdens een vakantie te puzzelen. Mijn favoriet Sudoku maar Denksport komt nu met een nieuwe puzzelvorm namelijk een boek vol met Quizpuzzels. Het is een combinatie van een quiz en een puzzel en dus worden beide vaardigheden tegelijkertijd getest. Er zijn vijf varianten, van het Foto trio tot de Connectie Kraker, die een veelvoud aan originele vragen voorschotelen. Herken jij bijvoorbeeld de personages van Sesamstraat? Of weet je wat de ingrediënten van een bitterbal zijn?

4. Thnxtags

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die altijd wel iets kwijt is? Nou daar is een briljante oplossing voor gekomen, namelijk de Thnxtags. Bij dit merk zijn ze ervan overtuigd dat de wereld vol zit met eerlijke vinders. Een Thnx Tags is eigenlijk een tag die je hangt aan je dierbare spullen. Elke tag heeft een unieke QR-code, die door iedereen gescand kan worden. Scant de eerlijke vinder de QR-code, dan weet hij dus wie de eigenaar is en kan hij zorgen dat de spullen bij je terugkomen. Top toch?

Het leuke is, ik heb een kortingscode voor jullie! Met de code LB20 krijg jij 20% korting bij Thnxtags. 

5. Originele belevenissen van SurpriseFactory.nl

Weet je waar je mij echt blij mee maakt? Een heerlijk avondje uit eten of fijn lunchen met een vriendin. Daar ga ik deze cadeaubon van www.surprisefactory.nl zeker voor inzetten. Op SurpriseFactory.nl vind je super originele belevenissen om cadeau te geven. Een standaard diner kom je bij hen niet tegen, tenzij dat diner op 100 meter hoogte is! Geleverd als gepersonaliseerde cadeaubon inclusief kerst geschenkverpakking.  De ontvanger kan zelf een datum reserveren om te gaan genieten van de belevenis.

Welk product vind jij het leukst uit deze Feestdagen Blogbox? Ik hoop uiteraard dat je iets hebt aan mijn tips. Alvast een hele fijne kerst toegewenst x 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin

Delen:

1 Reactie

  1. 13 december 2021 / 13:35

    Wat leuk zo’n box, vooral de sieraden van Melano Jewelry! Heel leuk!