fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Leren Handgrepen & Lussen

Leren Handgrepen & Lussen

Heb je weleens gezocht op de zoekterm ‘IKEA DIY’? Nee? Doe het eens! Je krijgt hierdoor namelijk echt ontelbaar veel toffe ideeën om simpele meubels, met kleine aanpassingen, om te toveren tot super originele en fancy items voor in je interieur. Want hoe leuk is het om simpele en goedkope meubels te pimpen? Je kunt dit onder andere doen met Leren Handgrepen & Lussen en in dit artikel geef ik je wat inspiratie. Lees je mee?

Leren lussen

Ik woon inmiddels alweer bijna 5 jaar samen en ben nog steeds super blij met het interieur dat wij destijds hebben gekozen. Het is een stoer interieur met veel zwarte, leren en houten accenten en een aantal toffe kamerplanten als eyecatcher. Het is nog steeds iedere dag echt thuiskomen en dat is natuurlijk een heel fijn gevoel! En dat terwijl ik ook altijd zeg: ‘Als ik nu zou verhuizen, dan zou ik mijn interieur totaal anders inrichten!’ En dat is ook wel echt zo. Ik ben de laatste tijd helemaal fan van wit en beige en ik zou mijn interieur, als ik het opnieuw zou mogen kiezen, toch wel wat rustiger en in wat meer aardetinten inrichten.

Ik ben benieuwd, is dit herkenbaar? Dat je blij bent met je huidige interieur maar het toch anders zou doen als je bijvoorbeeld zou gaan verhuizen? Let me know! Ik ben benieuwd. 

De leren accenten in ons huis zijn eigenlijk allemaal in de kleur cognac. Nu spookt er al een tijdje de gedachte in mijn hoofd om een aantal van onze meubels, zoals ons dressoir, te pimpen met leren lussen. Een leren lus geeft, vind ik, een hele leuke en speelse maar tegelijkertijd ook stoere touch aan een meubelstuk. Daarnaast is het natuurlijk toch net even wat origineler dan wanneer je een meubelstuk gewoon laat zoals hij is. En, aangezien wij de items alweer 5 jaar hebben, voelt het dan toch weer een beetje als een nieuw meubel. Ik zeg, twee vliegen in één klap!

Daarnaast blijf ik de muur achter onze televisie kaal vinden. Zolang wij in ons huis wonen heeft er nog nooit iets gehangen en toch mist er voor mijn gevoel is. Misschien is het wel leuk om hier twee leren plankdragers te hangen. Uiteraard dan wel een leren plankdrager in hetzelfde kleur leer als de lussen om het één geheel te krijgen. Het lijkt me heel leuk staan en daarnaast heb ik helemaal zin om zo’n plankdrager te stylen. Met onder andere kaarsen, accessoires en hangplanten. Zie je het al voor je? Ik wel!

Heb jij leren handgrepen & lussen toegevoegd aan jouw interieur? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: