fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Interieur winactie t.w.v. € 149,-

Interieur winactie t.w.v. € 149,-

In samenwerking met Goossens Wonen en Slapen wil ik, in dit artikel, een mega toffe Interieur winactie t.w.v. € 149,- aankondigen. Ben jij nieuwsgierig en heb je interesse? Lees dan snel verder en doe mee. Ik maak de winnaar aanstaande zondag al bekend! Succes x

Huis inrichten

Een huis inrichten, het is moeilijker dan je denkt. Er zijn talloze interieurwinkels en als je er aan begint zie je, voor je het weet, door de bomen het bos niet meer. Ik weet nog goed dat, toen mijn vriend en ik ons huis kochten, ook echt struggelden met ons interieur. Voor welke style ga je? Staat dit allemaal wel bij elkaar? Zijn de meubels niet te groot of te klein? Het lastige is dat je niet goed weet hoe alles uitpakt totdat het besteld is en uiteindelijk geleverd wordt.

Hier heeft Goosens iets op bedacht, namelijk een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies. Je krijgt dan een uitgebreid advies van een opgeleide interieurstylist. Een 3D interieuradvies kost € 149,- en hierbij krijg je o.a. stijl- en kleuronderzoek, een 3D adviestekening op maat van jouw huis en visualisaties van de ruimte vanuit verschillende hoeken. Echt heel handig om dus op voorhand precies te weten wat het resultaat gaat zijn. Stel, wij gaan verhuizen, dan zou ik hier persoonlijk absoluut voor kiezen. Je weet dan namelijk echt 100% zeker dat alles bij elkaar staat en perfect in de ruimte past.

Het leuke is, ik mag een 3D interieuradvies (in een Goossens winkel naar keuze) weggeven aan één van jullie. Dus, ga jij binnenkort verhuizen of is jouw huis wel toe aan een make-over? Laat je inspireren bij Goossens en doe mee met deze toffe winactie.

HOUSE • LOVE • HOME ❤️

🌟 Winactie t.w.v. €149,- Hoe doe je mee?
1. Volg @goossenswonenenslapen en mij op instagram
2. Laat mij in de comments weten waarom jij dit 3D interieuradvies wilt winnen en welke winkel je wilt bezoeken.
3. Tag 2 personen die dit ook absoluut kunnen gebruiken!
De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 21 november.

LET OP: DE WINACTIE LOOPT VIA INSTAGRAM!

Succes! X

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen: