fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Therme Zen by Night Foaming Shower Gel

Ontspan en slaap zacht met Therme Zen by Night. Dat klinkt goed, vind je ook niet? Vorige week ontving ik van Therme de Zen By Night lijn. Een lijn die speciaal ontwikkeld is om te helpen ontspannen. De lijn bestaat uit meerdere producten maar in dit artikel focus ik mij op de Therme Zen by Night Foaming Shower Gel. Ben jij benieuwd naar dit product? Lees dan zeker mee.

Therme Zen by Night

Door de dag heen verzamel je continu prikkels. ’s Avonds stopt dit niet. De meeste mensen kijken dan TV en spenderen heel wat tijd op hun telefoon op o.a. Social Media. Tot rust komen begint pas in bed en juist dan kom je niet in slaap. Herkenbaar? Om te helpen ontspannen heeft Therme deze Zen by Night lijn ontwikkeld. Ontspanning is namelijk van groot belang voor een goede nachtrust.

Lees ook –> Therme Aqua Wellness Lijn

Geniet van de warm omhullende geur van zoete avondbloemen gecombineerd met aromatische jasmijn en rustgevende lavendel.

Jasmijn; bekend als ‘koningin van de nacht’ verspreid vooral ’s avonds en ’s nachts de betovende geur van haar kleine witte of gele bloemetjes.

Lavendel; staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende werking.

De vormgeving is een typische Therme vormgeving. Eigenlijk hebben zo voor ieder type product altijd dezelfde verpakking met een witte basis. Deze Therme Zen By Night Lijn bevat paars en een afbeelding met sterren en een silhouet van een mediterende vrouw. Mooi gedaan en uiteraard past het perfect bij het thema van deze lijn.

Deze Shower Gel komt uit de bus echt als een gel. Zodra hij in aanraking komt met water veranderd de gel in een dikke schuim. Eigenlijk komt direct de heerlijke geur naar boven waarin voornamelijk lavendel de boventoon voert. Nu vind ik dat totaal niet erg want ik ben echt dol op lavendel! Ik kan de geur het beste omschrijven als bloemig en warm, echt een hele aangename geur.

Iedere avond, voor het slapen gaan, ga ik douchen. Dat vind ik sowieso heerlijk ontspannen! Daarna kan ik lekker schoon en gedoucht m’n bed instappen. Ik moet wel zeggen dat ik deze shower gel ’s avonds, mede door de heerlijke geur, enorm kan waarderen. Het geeft echt nog net even dat beetje extra. Uiteraard ruik je namelijk de heerlijke geur daarna, in bed, ook nog op de huid. Love it! Onder de douche is het schuim heerlijk rijk en vol en hij laat zich makkelijk over de huid verdelen. Mijn huid voelt, na het douchen, heerlijk schoon en verzorgd aan. Wat dat betreft kan ik dus deze Foaming Shower Gel van Therme ontzettend aanbevelen! Ik gebruik hem op dit moment zelf iedere avond.

Deze Therme Zen by Night Foaming Shower Gel bevat 200ml. en kost € 7,99 en is te koop bij de drogisterijen. 

Therme is o.a. te koop bij plein.nl

Gebruik jij weleens producten van Therme?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

1 Reactie

  1. 24 november 2021 / 10:03

    Zo ziet mijn avondroutine er ook uit: heerlijk om ’s avonds te douchen en direct schoon in bed te stappen. Fijne review!