fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Therme Aqua Wellness Lijn

Therme Aqua Wellness Lijn

Therme is een merk dat ik al heel lang ken. Toch kon ik mij niet herinneren dat ik er ooit een product van heb gereviewed op mijn blog. Ik ben even in mijn archief opzoek gegaan en inderdaad! Ik heb gewoon nooit een review geschreven over een product van Therme. Stom! Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Vandaag ga ik je alles vertellen over de Therme Aqua Wellness Lijn. Lees je mee?

Therme Aqua Wellness LijnTherme Aqua Wellness Lijn

Aqua Wellness van Therme

Via instagram werd ik door Therme benaderd of ik het leuk vond om de Therme Aqua Wellness Lijn te ontvangen. Uiteraard hoefde ik hier geen seconde over na te denken en antwoordde ik meteen met ‘ja!’ Ze gaven meteen aan dat het pakketje onderweg was maar dat ik nog even moest wachten tot maandag met het maken van productfoto’s. Er kwam namelijk nog ‘een verrassing’ aan. Ik ben dol op verrassingen en was natuurlijk super nieuwsgierig naar de verrassing toen ik thuiskwam uit mijn werk. Wat bleek? Er was een fantastische bos bloemen bezorgd. Hoe fantastisch is dat? Dankjewel Therme, echt ontzettend leuk!

De bos bloemen bestaat voornamelijk uit witte en paarse bloemen en dat matcht absoluut goed bij deze Therme Aqua Wellness Lijn. Daarnaast hebben bloemen nantuurlijk water nodig en volgens Therme zijn water en wellness onlosmakend met elkaar verbonden. Water zorgt voor zuivering, ontspanning en welzijn. Deze gehele lijn bestaat uit 5 producten, namelijk:

 • Shower Satin
 • Foaming Shower Gel
 • Body Cream
 • Body Mist
 • Anti-Transparant

Therme omschrijft de geur van de producten als een zuivere, sprankelende geur van de frisse oceaan gecombineerd met citrusvruchten en ontluikende lentebloemen. Weer een leuke link naar het boeket. Ik vind het echt tof!

De geurnoten zijn als volgt:

 • Topnoten: ozon, bergamot, meloen en zwarte bes
 • Hartnoten: jasmijn, lelietje-van-dalen, meidoorn en waterlelie
 • Basisnoten: sandelhout, vetiver en muskus

Ontspan en verfris lichaam en geest…

De geurnoten spraken mij direct aan en de geur zelf heeft mij gelukkig alles behalve teleurgesteld. Deze lijn ruikt echt fantastisch! Inderdaad heel erg fris maar ergens ook bloemig. Echt perfect voor de lente en de zomer.

Therme Shower Satin

Dit is een verzorgende douchegel die geschikt is voor iedere dag. Het is echt een cream waardoor hij erg geschikt is voor de droge en gevoelige huid. Onder de douche laat hij zich makkelijk over de huid verdelen en na het douchen ruikt hij nog heerlijk verder op je huid.

 • Deze shower satin bevat 200ml. en kost € 5,49

Therme Foaming Shower Gel

Gebruik jij liever een shower foam? Lucky you! Die zit ook in dit assortiment. Deze shower gel verandert in een weldadig, rijk schuim. Het voelt heerlijk zacht aan op de huid en het schuim laat zich goed over de huid verdelen. Het is echt een rijk en vol schuim wat ontzettend luxe aanvoelt. Na het douchen ruikt ook deze foaming shower gel weer heerlijk verder op je huid.

 • Deze foaming shower gel bevat 200ml. en kost € 7,99

Therme Body Cream

Dit is weer een hele goede reminder voor mijzelf dat ik, na het douche, mijzelf meer moet insmeren met body cream. Ik weet dat het heel goed voor je is maar ik sla deze stap echt veel te vaak over. Dit is een hele luchtige, gel-achtige cream en hij houdt de huid lang zacht, soepel en gehydrateerd. Hij trekt heel snel in en plakt totaal niet. Daarnaast laat hij zich ook heel makkelijk over de huid verdelen. Ik ga deze de komende tijd in het zicht zetten in de badkamer zodat ik hem niet vergeet na het douche.

 • Deze body cream bevat 225g. en kost € 10,49

Therme Body Mist

Nog niet genoeg van de geur? Dan heeft Therme zelfs een body mist aan deze collectie toegevoegd. Niet gek, want de geur is gewoon echt fan-tas-tisch! Hij is overigens ook nog eens super betaalbaar! Deze body mist is echt bedoeld om, de heerlijke geur na het douche en de body cream, nog langer op de huid na te laten werken. Je kunt het sprayen over je gehele lichaam en in je haar. Daarnaast kun je hem ook perfect gebruiken als interieurspray of als spray voor je wasgoed en linnengoed (Tip!)

 • Deze body mist bevat 60ml. en kost € 7,99

Therme Body Anti-Transparant

Last but not least, uiteraard kan aan anti-transparant niet ontbreken. Jeetje, wat een complete lijn zeg, ik ben echt enthousiast! Deze anti-transpirant belooft tot 48 uur te beschermen en is effectief tegen transpiratiegeur en overmatig vochtvorming. Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik en ik ben er zeker enthousiast over. Hij doet precies wat hij belooft te doen! Daarnaast laat hij ook nog eens geen witte strepen achter. Ideaal!

 • Deze anti-transparant bevat 150ml. en kost € 4,19

Therme Aqua Wellness Lijn

Mijn mening

Tsja, je hoort het, ik ben echt positief verrast! Ik heb het merk Therme weer helemaal ontdekt. Deze geur past ook echt helemaal bij mij, dit is gewoon precies wat ik lekker vind. Wat dat betreft heeft Therme dus ook echt de perfecte lijn opgestuurd om mij te laten testen. Uiteraard hebben ze met de prachtige bos bloemen al indruk gemaakt maar gelukkig met de producten zelf ook. Ik heb inmiddels alle producten uitgebreid getest en ik ben over alle 5 de producten heel enthousiast! Iedere dag douche ik met of de shower satin of de foaming shower gel. Dit wissel ik gewoon lekker af! Na het douchen smeer ik mij in met de body cream en gebruik ik de body mist en de anti-transparant. Ideaal toch?

Goed om te weten is dat de tubes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de tubes ook zelf 100% recyclebaar zijn. Daarnaast zijn de producten vegan en dierproefvrij.

Therme is o.a. te koop bij plein.nl 

Heb jij weleens een product gebruikt van Therme?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 28 juli 2021 / 09:37

  Wat zien de producten er weer leuk uit! 🙂