fbpx
211   215
87   246
58   122
14   198
67   393

Beste Black Friday Deals

Beste Black Friday Deals

Jawel, morgen is het zover, Black Friday! Zie jij door de Black Friday Deals de Black Friday Deals niet meer? Ik begrijp totaal wat je bedoelt. Om je een handje te helpen heb ik in dit artikel de 5 beste Black Friday Deals voor je opgesomd. Wil jij morgen een mooie deal scoren? Lees dan dit artikel.

Black Friday top deals

Coolblue

Wellicht wat voor de hand liggend, maar we trappen af met Coolblue. Zij doen niet alleen aan Black Friday maar aan Black Week incl. Cyber monday en van 19 tot en met 29 november hebben zij de beste deals voor jou. Bij Coolblue moet je natuurlijk denken aan deals voor televisies, beamers, laptops en tablets. Toevallig waren wij nog op zoek naar een nieuwe televisie en die hebben we inmiddels besteld met fikse korting. Mooi meegenomen toch?

Douglas

Oh jeetje, wat is skincare en parfum toch duur hè? Ik snap het dus ook helemaal als je nu even lekker wilt inslaan bij bijvoorbeeld Douglas. Daarnaast wil je misschien ook vast kerstcadeautjes scoren voor bijvoorbeeld je ouders en daar is Black Friday natuurlijk perfect voor. Ik spotte bij Douglas kortingscodes van o.a. 30% op MAC Cosmetics en Origins en 40% op Clinique en Lancôme. Mooie kortingen toch? Zeker de moeite waard om eens te bekijken!

Albert Heijn

Wist je dat Albert Heijn ook vrolijk meedoet met Black Friday? Je kunt hierbij denken aan o.a. de categorieën keuken, elektronica, textiel en wonen. Ben je op zoek naar een Google Nest, een vlogset of een bluetooth speaker? Of misschien wel naar een Sodastream, Airfryer of keukenmachine? Je scoort ze nu, met Black Friday, dus gewoon bij Albert Heijn. Briljant toch? Met Airmiles krijg je natuurlijk nog extra korting!

Omoda

Heb jij jouw perfect schoenen voor deze winter nog niet gescoord? Neem dan een kijkje bij Omoda! Zij hebben op dit moment echt gigantisch veel sale. En dan heb ik het niet over 25% of 30% korting maar over kortingen van 50% en 60%. Dat is de moeite waard, vind je niet? Naar mijn mening heeft Omoda echt het beste aanbod als het gaat om schoenen, maar vergeet niet dat ze tegenwoordig ook kleding verkopen en dat daar ook sale is!

Bol.com

We sluiten af met Bol.com, de winkel van ons allemaal. Ik bestel zelf heel graag bij Bol.com. De pakketten worden altijd mega snel bezorgd en ze hebben er echt letterlijk alles! Van heerlijke leesboeken tot mega leuke spelletjes en van föhnborstels tot kerstdecoratie. Soms vraag ik mij weleens af, is er ook iets wat ze niet hebben bij bol.com? Anyways, de kortingen zijn er op dit moment echt heel goed dus dat is een bezoekje zeker waard.

Heb jij al geshopt of wacht je echt tot morgen, tot black friday?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin?

Dit artikel bevat affiliate links.

 

Delen: