fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Op een leuke manier geld geven incl. toffe winactie

Op een leuke manier geld geven

De feestdagen komen eraan. Qua maatregelen weten we nog niet hoe die eruit gaan zien maar één ding weet ik zeker, ik ga er het beste van maken. Met de liefste mensen om mij heen, heerlijk eten en natuurlijk cadeautjes. Als ik één cadeau niet leuk vind om te geven dan is het geld. Maar, daar is met de komst van Cheqi echt verandering in gekomen. Wil jij iemand op een leuke manier geld geven? Dan heb ik voor jou de gouden tip!

Op een leuke manier geld geven

Cheqi – maakt geld geven simpel

Wat is Cheqi? Het is een app die wordt gebruikt om op een leuke manier geld te geven. Uiteraard bijvoorbeeld voor je verjaardag, de feestdagen of als bedankje. Daarnaast wordt het concept ook steeds vaker door werkgevers ingezet als cadeau aan de werknemers.

Op een leuke manier geld geven

Het stappenplan is als volgt:

 1. download de app
 2. kies een kaart
 3. bepaal het bedrag
 4. vul het adres in
 5. schrijf er een persoonlijke tekst bij
 6. kies er eventueel een cadeau bij
 7. That’s it! 

De postbode levert het Cheqi op de eerstvolgende werkdag af bij de ontvanger en de verzendkosten bedragen € 2,99. Op de achterkant van het Cheqi staat een QR-code die de ontvanger dient te scannen. Deze dient zich, voor de allereerste Cheqi, eenmalig te identificeren en vervolgens staat het bedrag de eerstvolgende werkdag op de rekening.

Met Cheqi kun je dus simpel en veilig geld versturen met een kaart en eventueel zelfs met een extra cadeau. Doordat de ontvanger de QR code kan scannen heb je van diegene geen rekeningnummer nodig en verloopt alles heel eenvoudig via de app.

Goed om te weten

Het geld wordt gereserveerd op een aparte rekening totdat de ontvanger het geld heeft opgehaald. Wordt het geld niet opgehaald? Wij storten het bedrag automatisch terug.

Winactie

Hoe tof? Ik mag 2x een Cheqi t.w.v. € 25,- per stuk weggeven. Wat moet je doen om mee te doen?

 • Volg Cheqiapp en mij (@Lindseybeljaars) op Instagram
 • Waarom doe jij mee aan deze winactie? Laat mij dit weten in de reacties onder deze blogpost.

Ik maak de twee winnaars binnen twee weken bekend.

Op een leuke manier geld geven, doe je met Cheqi!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

20 Reacties

 1. Lisanne Bons
  30 november 2021 / 17:23

  Ik heb zoveel jarigen familie en vrienden in november en december en door de corona worden er geen fysieke feestjes gegeven dus ik zou deze denk ik naar mijn broertje of mijn beste vriendin sturen voor hun verjaardag (even over nadenken nog). Super leuk om cadeau te krijgen en geven!

 2. Nina Haven
  29 november 2021 / 11:42

  Wat een leuk idee, ik had nog nooit van Cheqi gehoord. Ik zou m’n eerste Cheqi gebruiken om naar mijn schoonmoeder te sturen, omdat ze de laatste maanden zo vaak op de kinderen heeft gepast!

 3. 28 november 2021 / 17:46

  Superleuk concept en vind het leuk om een origineel kado te geven….

 4. Anneliese de Waal
  28 november 2021 / 09:46

  Heel erg leuk 😀😀, ik doe erg graag mee voor mijn dochter 😊😊, Groetjes Anneliese de Waal

 5. 26 november 2021 / 14:33

  Ik had nog niet van cheqi gehoord. Leuk idee!

 6. mark
  25 november 2021 / 17:07

  Ik volg beiden op Insta en doe graag mee aan deze winactie voor mijn dochtertjes. Zodat ze wat leuks kunnen kopen in de feestmaand.

 7. Suus
  25 november 2021 / 04:58

  Wat een leuke winactie! Ik waag graag een kansje om mijn moeder mee te verrassen. Ze heeft nogal veel voor haar kiezen op het moment en ik wil haar graag een hart onder de riem steken. Ik volg jou en Cheqi via Instagram (Truusje26).

 8. Jolijn
  24 november 2021 / 21:34

  Leuke actie, ik maak graag kans om weer eens wat nieuws te proberen!

 9. Ilse
  24 november 2021 / 20:12

  Ik las er laatst ook al iets over, slim! Ik zou er graag een vriendin mee verrassen, zodat ze iets leuks kan uitzoeken voor haar nieuwe huis.

 10. Lottie
  24 november 2021 / 10:25

  Om mijn beste vriendin te verrassen! SUPER LEUK!

 11. melissa van stipdonk
  24 november 2021 / 10:02

  Wat een origineel idee. Ik volg en like via IG om kans te maken. hiermee zou ik een lieve vriendin heel blij mee maken.waarom?; omdat ze een moeilijke periode doorgaat en middels een kaartje met cadeaubon kan ik haar weer een hart onder de riem steken

 12. Marieke
  24 november 2021 / 08:06

  Ik doe graag mee, maar heb geen Instagram 😞. Ik zou dit geven aan een Syrisch gezin, ik weet dat ze het erg zwaar hebben in Nederland

 13. Ingrid L
  24 november 2021 / 07:37

  Wat gaaf, wat een leuke en hippe manier van een geldcadeau geven. Lijkt mij ook voor de wat oudere jeugdl heel leuk. Beter dan cadeaubonnen die zij vaak maar kwijt raken.
  Deze bon zou ik graag aan mijn moeder geven zodat zij dit ook leert kennen en iets leuk of lekkers kan kopen voor de kerst

 14. darkkarrot
  24 november 2021 / 07:29

  Leuke actie, lijkt me super handig voor de feestdagen, aangezien die toch niet in gezelschap zullen kunnen doorgaan. Zo toch nog bij andere mensen een cadeautje onder de boom!

 15. Jacqueline de Waal
  24 november 2021 / 07:19

  Wooh wat een toffe actie doe heel graag mee.

 16. karin de graaf
  23 november 2021 / 22:58

  leuke manier om hier zelf eerst kennis mee te maken

 17. Astrid van Rekom
  23 november 2021 / 22:33

  Een hele originele manier om geld weg te geven, die geldboompjes kweken kostte zoveel tijd.

 18. Thomas Geurts
  23 november 2021 / 22:31

  Wat een leuk idee zo! Wel nog wat huiverig om zo geld te vergeven, maar daarom doe ik ook mee: even zien hoe dat gaat!!!

 19. Sandra
  23 november 2021 / 22:15

  Yessssssss, leuke actie!! Uiteraard geliked op Insta ennuh mooi concept van Cheqi 🙂 inderdaad een hele leuke manier van geld geven.

 20. Marian
  19 november 2021 / 14:02

  Dit ken ik nog niet. Goed bedacht. Ik heb geen Instagram. Anders had ik graag meegedaan om mijn zus hiermee te verrassen. Ze kan wel wat positiviteit gebruiken, zeker in deze tijd. Hier kan ze zeker iets leuks van kopen.