fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Pupa Winter Blooming Petalips

Pupa Milano is een make-up merk dat je vast wel kent. Op mijn blog zijn er in ieder geval meerdere reviews van producten van Pupa Milano voorbij gekomen. We bevinden ons nu natuurlijk midden in de herfst maar langzaam maar zeker komt de winter ook in zicht. Speciaal voor de winter heeft Pupa Milano de Winter Blooming wintercollectie gelanceerd. Deze Pupa Winter Blooming Petalips is een lipstick uit deze collectie en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Let’s go! 

Pupa Milano Winter Blooming wintercollectie

Pupa Milano over de Winter Blooming: Deze wintercollectie beschrijft de wandeling door een weelderige tuin met onverwachte keur en magische geuren van de winterbloei. De kleuren zijn diep en elegant: magenta en diepblauw omlijsten de delicate tinten van rozenblaadjes, opgewarmd door kostbare gouden highlights. De perfecte collectie voor de moderne en elegante look die een nieuwe dimensie creëert maar ook de rust weerspiegelt van een prachtige bloementuin.

Goed om te weten is dat deze Winter Blooming collectie Limited Edition is. In de collectie zitten verschillende producten zoals een Eau de Toilette, een oogpotlood, een serum, een oogschaduwpalette en nagellak. In dit artikel review ik dus de Pupa Winter Blooming Petalips.

Winter Blooming Limited Edition

In de omschrijving van deze collectie staat dat de kleuren magenta en diepblauw worden omlijst door goud. Dat is goed terug te zien in deze lipstick. De huls is diepblauw en de details zijn goud. Ziet er toch top uit, vind je niet? De lipstick is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk:

  • 017 – Tea Rose
  • 018 – Ruby Rose

Ik heb de kleur Ruby Rose ontvangen en die is echt een prachtige, roze/paarse kleur. Echt een perfecte herfsttint als je het mij vraagt. Een lipstick die ik persoonlijk voornamelijk zal dragen tijdens bijvoorbeeld een diner of een feestje. De lipstick ruikt heerlijk naar rozen en heeft een matte finish. Hij is goed gepigmenteerd en laat zich makkelijk aanbrengen.

Als het gaat om een matte lipstick ben ik altijd wat huiverig. Vaak heeft een matte lipstick namelijk een uitdrogend en stroef karakter en daar ben ik persoonlijk nooit zo fan van. Bij deze Pupa Winter Blooming Petalips is dat echter totaal niet het geval. Deze lipstick brengt echt super soepel en zacht aan en heeft het comfort van een lippenbalsem. Hij is eigenlijk helemaal niet voelbaar op de lippen en laat mijn lippen juist gehydrateerd in plaats van uitgedroogd aanvoelen. Erg comfortabel! Ik ga deze lipstick in de hersft en winter absoluut dragen.

De Pupa Winter Blooming Petalips is verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten.

Wat vind jij van de kleur van deze lipstick? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: