fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

De leukste beige handtassen

De leukste beige handtassen

Zoals jullie wellicht inmiddels wel weten zit ik helemaal in de beige/off white vibes. Zwart is inmiddels bijna compleet uit mijn kledingkast verdwenen en ik draag vrijwel alleen nog maar kleur, beige en wit. Mijn accessoires en tassen daarentegen zijn voornamelijk nog wel in het zwart en het is tijd om daar verandering in te brengen. In dit artikel bespreek ik de leukste beige handtassen. Lees je mee?

Michael Kors Jet Set Charm Vanilla Acron Crossbody Tas

Ik trap af met deze beauty van Micheal Kors. Sowieso vind ik Michael Kors tassen altijd erg mooi maar mijn oog is nu gevallen op deze Michael Kors Jet Set Charm Vanilla Acron Crossbody Tas. Ik vind de combinatie van de kleuren echt prachtig gedaan. Het wit met de vanille, crèmekleur en het cognac is gewoon echt super classy. Daarnaast maakt dit het ook eenvoudig om te combineren met welke beige/off white outfit dan ook. Het is dus een lederen crossbody tas met binnenin voldoende ruimte en diverse vakken.

Isabel Bernard Honoré Cloe Croco Beige Leren Handtas Van Kalfsleer

Oh en hoe prachtig is deze handtas van Isabel Bernard? Ik vind hem zo classy en chique. Daarnaast ook perfect als je wat meer wilt meenemen. Hij is dus beige, gemaakt van kalfsleer met gouden details. Om eerlijk te zijn vind ik vooral het croco patroon op de tas heel erg mooi. Deze tas bestaat uit twee compartimenten en heeft dus ook twee ritsen met diverse vakjes. Dat lijkt me ook echt ideaal!

GUESS Corily Convertible Stone Handtas

Last but definitely not least, dit mooie handtasje van Guess. Qua look en feel heeft hij zeker wat weg van de tas van Isabel Bernard die ik hierboven heb besproken. Maar dan is het formaat en het model natuurlijk echt wel anders. Het is dus de GUESS Corily Convertible Stone Handtas. Uiteraard in het beige met gouden details. Stiekem vind ik de grote G voorop de tas, in het goud, ook wel heel erg mooi. Hij is gemaakt van kunstleer en heeft één vak aan de binnenkant.

De leukste beige handtassen

Oeh, hoe leuke zijn deze tasjes? Ze zijn te koop bij Brandfield en stiekem wil ik ze alle drie eigenlijk wel toevoegen aan mijn stash. Ik kan in ieder geval absoluut nog niet kiezen. Help me out! Als jij zou moeten kiezen, voor welke tas zou jij gaan? Let me know!

Wat vind jij van de beige / off white trend?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. Jouvence
    24 oktober 2021 / 17:04

    Die van Isabel Bernard vind ik erg leuk! Op de een of andere manier ga ik toch altijd voor zwart.

  2. 4 oktober 2021 / 00:49

    Erg mooie kleur voor in de herfst! Persoonlijk vind ik de tassen van Coach en Furla ook erg mooi en betaalbaar.