fbpx
52   83
97   501
134   434
95   157
60   114

Gouden sieraden voor het najaar

Gouden sieraden voor het najaar

De zomer is nu echt voorbij en de herfst is in volle gang. Vaak denk je dan gelijk aan een nieuwe garderobe maar hoe zit het eigenlijk met de sieraden? Als ik naar mijzelf kijk dan zie ik hier per seizoen absoluut een verschuiving in. Waar ik in de zomer ga voor gekleurde sieraden en zelfs sieraden met kraaltjes kies ik juist in het najaar voor gouden sieraden. Ben jij nog op zoek naar prachtige, gouden sieraden voor het najaar? Ik hoop je te kunnen inspireren met dit artikel. Lees je mee?

The Belleville Leaves Collection

Als ik op zoek ben naar nieuwe sieraden dan neem ik eigenlijk altijd een kijkje bij Isabel Bernard. Ik vind hun assortiment prachtig en hun verfijnde, subtiele sieraden matchen perfect met mijn style. Daarnaast zijn de sieraden heel erg leuk met elkaar te combineren en draag ik eigenlijk iedere dag wel iets van het merk.

Bij Isabel Bernard spotte ik deze week de The Belleville Leaves Collection. Een collectie van 14 karaats goud die heel erg subtiel en verfijnd is. In de collectie vind je vormpjes zoals blaadjes, hartjes en parels. Mijn favorieten uit de nieuwe collectie zijn sowieso de sieraden met de blaadjes. Als ik denk aan de herfst, dan denk ik vooral aan de prachtige, gekleurde, typische herfstbladeren. Een perfecte sieradencollectie voor het najaar, als je het mij vraagt.

In de collectie zitten twee 14 karaat gouden kettingen. Eén met parels en één zonder parels. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de variant zonder parels en deze zie je dus ook op de foto. Deze ketting kun je verstellen in lengte van 40 naar 45 cm. en is 2mm dik. Het is dus een heel mooi, verfijnd kettinkje die heel stijlvol is.

Door naar de prachtige gouden armband voor dames. Deze is te verstellen van 16 naar 18 cm. en is ook 2 mm dik. Samen met het kettinkje vormt dit armband dus echt een prachtige set. Als finishing touch kun je hier uiteraard de prachtige oorbellen aan toevoegen. Naar mijn mening maak je daar wel echt het plaatje mee compleet. Ik heb zelf twee gaatjes in mijn oren dus ik zou de studs dragen in mijn tweede gaatje en iets van een hangertje in mijn eerste gaatje dragen.

  • Ketting – € 249,-
  • Armband – € 149,-
  • Oorknopjes – € 99,-

Wat vind jij van deze Belleville Leaves Collection van Isabel Bernard? Kies jij ook altijd gouden sieraden voor het najaar? 

Pin this image on Pinterest

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: