fbpx
96   172
49   181
31   69
68   138
25   273

Alles voor op kantoor

 

Alles voor op kantoor

Je kent mij waarschijnlijk voornamelijk via mijn blog en instagram. Dit is alweer bijna twee jaar mijn eigen bedrijf. Maar hiernaast heb ik al jaren een fulltime kantoor baan. Ik werk als eventmanager op een evenementenbureau en organiseer hier onder andere hele toffe bedrijfsevenementen en prachtige bruiloften. Ken je de struggle dat je van alles voor op kantoor nodig hebt en je niet alles kunt vinden op één website? Irritant hè! Nou, ik heb de oplossing gevonden. Overigens niet alleen voor op kantoor maar voor de hele logistiek. Dus naast kantoor ook voor in het magazijn en voor transport. Nieuwsgierig? Lees mee?

dé webshop voor alles rondom logistiek

Met meer dan 11.000 producten is deze opdrachtgever dé webshop voor alles rondom logistiek. Van pallets, spanbanden en verpakkingen tot kantoorartikelen en vrachtbrieven.

Dit is natuurlijk briljant. Magazijnen, transport en kantoor worden natuurlijk in heel veel bedrijven met elkaar gecombineerd. Een magazijn kan natuurlijk niet zonder een kantoor waar alles geregeld wordt. Het is dan ook maar wat ideaal dat je allerlei artikelen op één plek kunt bestellen. Nou, met 11.000 producten moet je denk ik wel een heel eind komen. Om te beginnen met pallets. Deze zijn er natuurlijk in alle soorten en maten en dus heeft logistiekconcurrent.nl ze in alle soorten en maten. Je kunt denken aan houten pallets, houtvezelpallets, kunststof pallets en ga zo maar door. Uiteraard zijn hierbij spanbanden ook niet onmisbaar die de webshop weer in allerlei soorten, maten, kleuren en uitvoeringen heeft.

Zoals gezegd bestel ik in de webshop alles voor op kantoor. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Op ons kantoor hangt altijd een bestellijst en iedereen die iets nodig heeft kan hier de bestelling op noteren. Zo’n twee keer per maand pak ik deze lijst erbij en vink ik alles af. Denk aan printpapier, mappen, toners voor de printer, nietmachines, pennen, perforators en ga zo maar door. De webshop heeft zelfs een facilitaire pagina waar je los kunt gaan met koffie, thee, cup-a-soup, schoonmaakartikelen en zelfs toiletpapier.

Heb jij een kantoorbaan en loop jij geregeld tegen dezelfde struggle aan? Dan hoop ik je met deze tip te hebben geholpen. Alles voor op kantoor op één plek, ik ben enthousiast! Oh en goed om te weten, vanaf €200,- excl. BTW verzenden ze gratis. Het is dus zeker een tip om bestellingen op te sparen zodat je in één keer een grote bestelling kunt plaatsen. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 uur worden besteld, worden vaak de volgende werkdag in Nederland geleverd (indien voorradig).

Wat voor werk doe jij? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: