fbpx
65   136
133   245
53   206
33   81
70   157

NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème

NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème

NIVEA is goed bezig met het updaten van het assortiment. Laatst hebben zij de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème met biologische hennepzaadolie ontwikkeld. Deze is speciaal ontwikkeld om de gestreste huid weer in balans te brengen en de teint te egaliseren. In dit artikel is het tijd voor een NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème review. Let’s go!

dagcrème met biologische hennepzaadolie

Hoe mooi ziet de packaging eruit? Eerlijk is eerlijk, ik vind het echt on point. Absoluut nog een typische NIVEA verpakking maar wel even next level. Complimenten aan NIVEA! De dagcrème is verrijkt met biologische hennepzaadolie en dat maakt de verpakking goed duidelijk. Je ziet een hennepplant, het hennepzaad en olie dus dat is duidelijk.

Lees ook –> NIVEA Naturally Good Body Lotions

NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème

De dagcrème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en maar 1% additionele ingrediënten. Die laatste 1% zorgt voor de stabiliteit en veiligheid van de formule. Daarnaast is het product CO2-gecompenseerd.

Ten eerste is de verminderde CO2-impact voor dit product gerealiseerd door het potje dat gemaakt is uit gecertificeerd ISCC materiaal. Ten tweede is de elektriciteit voor de productie van de formule afkomstig van 100% hernieuwbare bronnen. Tot slot is de  overige CO2-uitstoot gecompenseerd door financiering van projecten ten gunste van het klimaat.

De dagcrème zelf zit in een wit potje en dit zit er natuurlijk heel clean en typisch NIVEA uit. De crème belooft de huid te verzachten, de huidteint te egaliseren en 24 uur langdurige en intensieve hydratatie te bieden. Dit komt doordat de formule is verrijkt met o.a. sheaboter, jojoba-olie, amandelolie, Vitamine A en E.

De gebruiksaanwijzing is zoals je gewend bent bij iedere dagcrème. Je brengt de crème aan, in de ochtend, op een gereinigde huid. Zodra je het potje opendraait ruik je meteen die heerlijke NIVEA geur. Ik merk meteen dat het een vrij volle en dikke crème is. Hij brengt prettig aan op de huid en smeert makkelijk uit. Hij slaat in het begin lichtjes wit uit maar dit verdwijnt gelukkig weer snel. Na het aanbrengen voelt mijn huid eigenlijk gelijk heel erg gevoed en gehydrateerd aan en dit gevoel houd de gehele dag aan. Heel fijn!

NIVEA NATURALLY GOOD Dagcrème Bio Hennepzaadolie bevat 50 ml en kost €14,49 en is verkrijgbaar in de drogisterij en online via o.a. AH

Heb jij deze dagcrème van NIVEA al gespot in de schappen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: