fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Back to Work Blogbox

Back to Work Blogbox

Voor de meeste mensen is inmiddels de zomervakantie toch echt weer voorbij. Jammer maar helaas! Het is tijd om weer aan het werk te gaan. Van RVG Media & Impact heb ik de Back to Work BlogBox ontvangen. Een box die, tijdens deze Back to Work periode, een flinke steun in de rug is. Benieuwd naar de producten in deze box? Bekijk nu de unboxing.

Unboxing BlogBox

Back to Work Blogbox

Laptoptas van Caselogic 

Ik hoop van harte dat voor de meeste mensen het thuiswerken ook wat wordt verminderd. Eerlijk is eerlijk, het is best saai toch? Ik heb ook een tijd thuisgewerkt en miste al snel het contact met mijn gezellige collega’s! Tijd om letterlijk ‘back to work’ te gaan. Heb jij altijd een laptop bij? Daar is aan gedacht. In de box zit namelijk een prachtige laptoptas van Caselogic. Hij is perfect om mijn 15,6"-laptop en andere benodigdheden mee te nemen. Met maar liefst 25 jaar garantie ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. De tas heeft meerdere vakken met ritssluitingen waardoor je bijvoorbeeld ook prima een notitieblok of lunch kunt meenemen.

Back to Work Blogbox

Koptelefoon van Nedis 

Ben je nog wel veel thuis aan het werk en vind je het moeilijk om je te concentreren? Sluit je dan volledig af met een goede koptelefoon. Dit is De Nedis® Bluetooth® 5.0 over-ear-koptelefoon met ondersteuning voor spraakbesturing. Deze koptelefoon heeft een gebruiksduur van maximaal 20 uur, is draadloos maar kan gelukkig ook worden gebruikt met de meegeleverde audiokabel. Hij is te gebruiken met Google Assistant en Siri, zodat je kunt vragen om je muziek te starten, routeaanwijzingen of online informatie te geven, en nog veel meer. Ideaal toch?

BamBook Schrijfblok

Ken je die volgekalkte notitieblokken met overal krabbels, to-do’s en reminders? Ik ben echt een type dat zo’n notitieblok helemaal volschrijft. Oh en iemand die, tijdens een telefoongesprek, doodles tussen de notities tekent. Haha! Met het schrijfblok van BamBook komt hier een einde aan. Het is namelijk een oneindig schrijfblok aangezien je je aantekeningen continu kunt wissen en vervolgens een leeg vel weer opnieuw kunt gebruiken. Super slim en natuurlijk hartstikke duurzaam. Daarnaast vind ik overigens de vormgeving super strak. Met behulp van de app van BamBook kun je je aantekeningen makkelijk bewaren en digitaliseren.

Curver vershouddozen 

Na de zomervakantie is het bij mij altijd net alsof het 1 januari is. Ik heb altijd een aantal goede voornemens waar ‘gezond eten’ er absoluut eentje van is. Deze vershouddozen van Curver zijn ideaal om maaltijden in mee te nemen. Het is natuurlijk verleidelijk om een lunch buiten de deur te scoren maar dit is 9 van de 10 keer ongezonder en natuurlijk een stuk duurder. Ik heb mijzelf in ieder geval voorgenomen om iedere dag netjes een gezonde lunch mee naar mijn werk te nemen. Uiteraard ga ik dat in deze handige vershouddozen doen.

De deksels zijn transparant zodat je gemakkelijk ziet wat er in de doos zit. De bovenkant is geheel plat zodat je ze makkelijk kunt stapelen. De producten zijn 100% lucht- en waterdicht dankzij een beveiligde sluiting met geïntegreerde seal en zijn ook geschikt voor gebruik in de magnetron (met deksel los op de bak) en vaatwasser. Wel zo handig!

Reisenthel en Knirps paraplu

Herfst doet gelijk denken aan de regen. Al moet ik zeggen dat de zomervakantie, gezien de regen, ook eerder leek dan op de herfst dan op de zomer. Anyways, een paraplu is in Nederland eigenlijk altijd wel handig! Top dus dat ik deze paraplu van Reisenthel & Knirps met Croon&Croon Design heb ontvangen. Knirps is al decennia lang marktleider in paraplu’s. Dit najaar slaan Reisenthel en Knirps de handen in één. De paraplu’s zijn smal, lichtgewicht, duurzaam – want gemaakt van gerecycled PET materiaal, kunnen tegen een stootje en zijn super fashionable.

De paraplu’s zijn verkrijgbaar bij V&D. Met de code reisenthelknirps20 krijg je 20% korting.

Helemaal blij met de Back to Work Blogbox! Extra leuk vind ik dat er in deze BlogBox veel aandacht is voor duurzaamheid. Van een paraplu tot de gerecyclede vershouddozen en het schrijfblok waarmee we papier besparen. Thank you RVG Media & Impact!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: