fbpx
28   58
93   135
89   124
111   186
107   196

Hondenvoer van Fokker

Hondenvoer van Fokker

Gisteren heb ik, op mijn instagramaccount, een hele toffe winactie aangekondigd. Een winactie in samenwerking met Plein.nl waarbij je hondenvoer van Fokker kunt winnen. Heb jij een hond en wil je hondenvoer van Fokker winnen? Lees dan snel mee.

Alles voor de verzorging van jouw huisdier

Ken je Plein.nl al? Ik ken het inmiddels al jaren. Het is mijn go-to webshop voor onze hond en kat. Ze hebben een gigantisch aanbod en naast voer bestel ik er ook altijd speeltjes, manden, snoepjes en snacks en ga zo maar door. Hun levering is lekker snel waardoor je de producten de volgende dag in huis hebt. Ideaal. Daarnaast hebben ze vaak hele leuke kortingen en acties en is de bezorging boven de € 35,- gratis. Ideaal!

Ze hebben overigens ook producten voor andere huisdieren, zoals knaagdieren, paarden, vissen en vogels!

Fokker hondenvoer

Nu hebben wij sinds kort Fokker hondenvoer ontdekt. Wij hebben de Fokker Dog Fresh Meat hondenbrokken en de Fokker Dog-Fish-Fit hondenbrokken. Het is high premium hondenvoer dat 100% graan- en glutenvrij is. Wij geven Spyke drie keer per dag eten en dit zijn eigenlijk altijd droge hondenbrokken. Alleen in de avond vullen we zijn brokken aan met rolls. Op dit moment de Dog Meat Roll verse lam en de Dog Meat Roll verse kip. Deze rollen kun je gebruiken als complete maaltijd, aanvulling of als beloning en wij gebruiken ze dus als aanvulling op de brokken. Ze zijn verrijkt met verse zalm en omega 3 en 6, voor een glanzende vacht en Spyke is er echt helemaal dol op!

Nu mag ik, in samenwerking met Plein.nl, hondenvoer van Fokker weggeven in een winactie. Super leuk! Heb jij een hond of ken je wellicht iemand met een hond? Doe dan mee! Want geloof me, het hondenvoer van Fokker wil je ontdekken! Let op: de winactie loopt echt alleen via Instagram!

Doe je mee?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

 

Delen:

2 Reacties

  1. Hans Haast (Ome Hans :-))
    16 september 2021 / 13:48

    Toffe foto zég. 🙂

    • 16 september 2021 / 19:00

      Haha! Ja gelukkig is blijven liggen voor Spyke niet zo’n probleem! 🙂