fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

De trends voor het najaar van 2021

De trends voor het najaar van 2021

Langzamer had gaan we, of we het willen of niet, toch echt richting het najaar. Ik vind dit eerlijk gezegd best wel balen aangezien de zomer mijn favoriete seizoen is. Ik houd enorm van de zon! Maar goed, qua kleding vind ik het najaar en de winter altijd wel heel leuk omdat je toch net wat beter kan gaan combineren en mixen & matchen. IN dit artikel bespreek ik de trends voor het najaar van 2021. Wil jij op de hoogte zijn van de nieuwste modetrends 2021? Lees dan nu mee.

Modetrends 2021

Felle kleuren

Bij felle kleuren denk je al snel aan de lente en de zomer maar deze trend zien we juist anno 2021 heel veel in het najaar. Het liefst gemixt met elkaar. Draag bijvoorbeeld een helder groene pantalon met een knalroze top. Geloof me, you will be on fleek!

Beige/wit/crème

Een tegenhanger van de felle kleuren is deze trend. Kleuren zoals beige, wit en crème zie je op dit moment heel erg veel in het modebeeld. Het liefst allemaal gecombineerd in één look zonder dat er andere kleuren worden gecombineerd. Daarnaast kun je de tinten gewoon echt allemaal door elkaar heen dragen. Dus mix crème of beige gewoon met wit of off white. Juist die look is helemaal on trend op dit moment.

Wijde jeans & Heels

Deze look zien we eigenlijk al het hele jaar en dat is tijdens het najaar en de herfst onveranderd. De skinny jeans heeft plaatsgemaakt voor een wijde jeans of flared jeans. Een jeans die, in het najaar, het liefst gecombineerd wordt met een met een mooie hak. In de vorm van een heel of een mooie enkellaars met hak. Een lookje waar ik op dit moment zelf ook helemaal fan van ben!

Oh en vorig jaar zag je heel veel teddycoats en spencers. Twee trends die je ook in 2021 nog steeds heel veel ziet. Gelukkig maar! Mocht je deze items dus nog in je kast hebben liggen van vorig jaar, dan kunnen ze nog prima een extra jaartje mee. Dat scheelt weer!

Tip: check de webshop van OTTO. Zij hebben een heel mooi aanbod dames- en herenkleding!

Dit zijn de trends voor het najaar van 2021. In welke trend kun jij je het meest vinden?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: