fbpx
32   147
25   56
67   128
25   261
24   103

Jouw variabele rente terug met Qollect

Vele banken en kredietmaatschappijen hebben hun klanten jarenlang te veel rente laten betalen voor leningen en schulden met een variabele rente. Qollect is een nieuwe, jonge onderneming die de banken gaat chasen. Dit initiatief is opgezet door verschillende experts die zich al eerder hebben ingezet voor het terughalen van onterecht betaalde bedragen. Deze zaken liepen onder andere tegen Fortis, Airbnb en A.S.R.. Zij gaan deze schade voor je ophalen. Wil jij hier alles over weten? Heb jij recht op jouw variabele rente terug met Qollect? Lees dan nu verder.

Teveel rente betaald? Dan krijg je geld terug!

Geld terugkrijgen is altijd prettig toch? Het feit is dat banken en andere geldverstrekkers jarenlang de variabele rente op leningen wel hebben verhoogd (bij een stijging van de marktrente), maar niet verlaagd als de marktrente daalde. Dit betekent dat jij jarenlang te veel rente betaald hebt. Het is gewoon in strijd met de wet en jouw contract waardoor je recht hebt op geld terug.

De voorwaarde is dat de rente die je betaalde niet vast was maar ‘variabel

Dat geldt dus bijvoorbeeld voor:

  • Een hypotheek voor je huis of je bedrijfspand
  • Een persoonlijke lening of doorlopend krediet
  • Een lening voor een auto, een wasmachine of ander gekocht product
  • Debetstanden op een betaalrekening
  • Schulden uit rekening courant
  • Leningen voor zakelijke investeringen
  • Het gebruik van creditcards

Jouw variabele rente terug met Qollect

Ben jij benieuwd of jij ook recht hebt op teruggave van je geld? Dan kun je dit laten checken door Qollect. Dit werkt eigenlijk heel erg simpel. Je kun je gratis aanmelden. Qollect checkt dan voor je of je recht hebt op geld terug. Alleen als zij erin slagen om voor jouw geld terug te halen ontvangen zij een succespercentage van 10% of in bepaalde gevallen 20% daarover. Heb jij geen recht op geld terug? Dan hoef je ook niets aan Qollect te betalen. Op deze manier loop je geen enkel financieel risico en kan je er alleen maar op vooruit gaan.

Laat je gegevens achter op www.qollect.nl. Dan houden we je op de hoogte en daar vind je ook meer informatie. Aanmelding is vrijblijvend en gratis!

Jouw variabele rente terug met Qollect. Lijkt het je iets om te checken?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

 1. LJM Janssen
  12 oktober 2021 / 17:03

  Ik heb een doorlopend krediet bij de SNS Regiobank.