fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

L’Occitane Reset Nacht Serum

L'Occitane Reset Nacht Serum

Het bestverkochte serum van L’Occitane is het Reset Nacht Serum. Deze zit inmiddels al een hele lange tijd in het assortiment maar is vernieuwd! Jawel, het serum heeft een nieuwe formule gekregen. In dit artikel ga ik je alles vertellen over dit vernieuwde (en als het goed is verbeterde) L’Occitane Reset Nacht Serum. Lees je met mij mee? 

L'Occitane Reset Nacht Serum

L'Occitane Reset Nacht Serum

Immortelle Reset Nacht Olie-in-Serum

Het serum is voortaan verrijkt met het nieuwe gepatenteerde Immortelle-extract. Dit extract is geïnspireerd op het levenssap van de Immortelle-bloem. Wellicht beter bekend als de strobloem. Deze prachtige bloem verdort nooit, zelfs niet als je haar plukt! (Klinkt overigens niet perfect voor in dit serum maar ook gewoon in huis, vind je niet? Haha!!)

Lees ook –> L’Occitane Pressed Fruity Lipstick

L’Occitane zegt: “We hebben bijna 7 jaar nodig gehad om haar anti-verouderingsgeheimen te onthullen, maar vanaf nu kun jij van haar bijzondere eigenschappen genieten.”

L'Occitane Reset Nacht Serum

Daarnaast is het serum ook nog eens 10x geconcentreerder. Aan het serum zijn kleine, gouden bolletjes toegevoegd die effectief helpen tegen de effecten van dagelijkse agressie van buitenaf en zichtbare van tekenen van veroudering. Het serum bevat het in de natuur voorkomende actieve ingrediënt Acmella oleracea, een soort natuurlijke botox die rimpels helpt glad testrijken, en marjolein dat de huid verkwikt. Sounds great! 

Tijd om eens naar de verpakking te kijken. Eentje waar heel veel aandacht aan is besteed dus dat ga ik uiteraard zelf ook doen. Want zeg eens eerlijk, dit zit er toch prachtig uit? Ik zie gelijk dat het idee een zonsondergang is die overloopt in de donkere nacht. Echt super mooi gedaan! Ik ben sowieso altijd dol op ombre en deze kleurtinten lopen wel heel gaaf over! De verpakking zelf is rechthoekig en van karton en het serum zit in een mooie, glazen flacon. Deze loopt dus op het flesje zelf ombre met een donkerpaarse dop. Het flesje is van glas waardoor je het serum, en dus de ingekapselde gouden bolletjes, goed zit zitten. Love it! Ik had stiekem een pipetje verwacht bij dit serum maar dat is niet het geval. De flacon heeft een pompje. Uiteraard ook prima!

L'Occitane Reset Nacht Serum

L'Occitane Reset Nacht Serum

Gebruiksaanwijzing Reset Nacht Serum

Qua gebruiksaanwijzing werkt dit serum niet anders dan een ander serum, namelijk:

  1. reinig je huid grondig
  2. breng het serum aan door je gezicht en hals zachtjes te masseren
  3. breng je gebruikelijke crème aan

Uiteraard heb ik deze gebruiksaanwijzing netjes gevolgd. Het is een nachtserum wat dus betekent dat je hem in de avond gebruikt. Ik heb mijn gezicht eerst grondig gereinigd, vervolgens het L’Occitane Reset Nacht Serum aangebracht en daarna mijn dagelijkse nachtcrème. Tijdens het gebruiken van het serum valt me meteen op dat hij echt heerlijk ruikt. Al had ik niet anders verwacht aangezien de producten van L’Occitane altijd super lekker ruiken. Het serum laat zich makkelijk verdelen over de huid en de pompflacon werkt heel prettig en is natuurlijk hygiënisch. Na een heerlijke nacht slapen merk ik dat mijn huid rustig en gehydrateerd is. Het is in ieder geval een heerlijke, extra stap in mijn evening skin routine. De komende tijd ga ik het serum met veel plezier gebruiken.

L’Occitane Reset Nacht Serum bevat 30 ml en kost €59,- (Producten vanaf nu beschikbaar in de winkel en op nl.loccitane.com)

Ben jij bekend met de producten van L’Occitane?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 26 september 2021 / 15:46

    Ik hou enorm van de producten van L’Occitane en ben hier ook zeker benieuwd naar geworden.