fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

De zomervakantie zit erop en het is weer tijd voor back to school or back to work. Ik ben inmiddels alweer wat weken fulltime aan het werk en merk dat ik qua ontspanning weer wat uit balans ben. Kneipp geeft aan dat deze Kneipp Goodbye Stress Massageolie helpt om een stressvolle dag achter je te laten. Sounds great. Ik ga je in dit artikel in ieder geval alles vertellen over deze nieuwe massageolie. Lees je mee?

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

Goodbye Stress Massageolie van Kneipp

Het is niet mijn eerste kennismaking met de Goodbye Stress lijn van Kneipp. Ik heb namelijk vorig jaar al een bodylotion en een handcrème gehad uit deze lijn. Beide zijn me toen heel goed bevallen dus stiekem was ik wel blij met dit nieuwe product. Een leuk weetje om te vertellen is overigens dat deze lijn in 2020 is bekroond met 2 awards! Namelijk de 1e prijs bij de Dutch Beauty Award en de 1e prijs bij de Careality Care Award.

Lees ook –> Nieuwe producten van Kneipp

Kneipp Goodbye Stress Massageolie

De Kneipp Goodbye Stress lijn bevat een zuiverende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermuntextract. Deze mix helpt dus om een stressvolle dag achter je te laten. Kneipp belooft dat, na gebruik, je huid aangenaam zacht aanvoelt door de vochtregulerende en voedende plantenoliën. Geloof me, de geur van deze lijn is echt fantastisch!

Goodbye Stress, hello positive energy! 

Bij een massageolie denk je uiteraard meteen aan een massage. Natuurlijk heb je het liefst dat jij gewoon lekker gaat liggen en dat bijvoorbeeld je partner het product op jou gebruikt met een heerlijke massage. Dat je alleen maar hoeft te liggen en en verder niets hoeft te doen. Maar hé, ik weet mijn partner hier natuurlijk niet altijd voor te strikken, haha! Wist je dat je massageolie ook prima kunt gebruiken op een droge huid na het douchen? Ik vind dit dus echt heerlijk! Na een me-time momentje in een heerlijk warm bad smeer ik mijzelf in met deze heerlijke olie. Vervolgens trek ik mijn joggingspak aan en kruip ik op de bank onder een dekentje met een kop warme thee. Klinkt toch fantastisch? Hoe dan ook, ik ben erg blij met deze Kneipp Goodbye Stress Massageolie en ik kan hem je van harte aanbevelen.

Deze Massageolie Goodbye Stress bevat 100ml., kost € 9,49 en is online o.a. verkrijgbaar bij Plein.nl

Gebruik jij weleens producten van Kneipp?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 28 september 2021 / 16:27

    Deze klinkt erg prettig! Ik ben sowieso dol op de Goodbye Stress lijn van Kneipp. 🙂