fbpx
27   56
93   134
89   124
111   184
107   196

L’Occitane Pressed Fruity Lipstick

L'Occitane Pressed Fruity Lipstick

Vandaag begint de laatste week van april. Hiermee staat automatisch mei voor de deur en ik hoop van harte dat dan de lente echt begint. April was een rare en koude maand waarin we zowel sneeuw als zon hebben gezien maar waarbij de temperatuur ook vooral rond de 12 graden heeft gehangen. Niet perse een temperatuur waar ik heel erg enthousiast van wordt in de lente. In dit artikel gaan we het echter niet over het weer hebben maar over een lipstick van L’Occitane. De L’Occitane Pressed Fruity Lipstick om precies te zijn. Zin in een review van een lipstick? Lees lekker mee!

L'Occitane Pressed Fruity Lipstick

Fruity Pressed Lipstick 002 – Carrose

L’Occitane is natuurlijk geen onbekend merk. Althans, voor mij niet. Ik ken het merk al jaren en er staan ook meerdere reviews van producen van het merk op mijn blog. Eigenlijk heb ik het merk altijd super fijn gevonden en brengt het mij altijd een beetje terug naar de Provence in het prachtige Frankrijk.

Lees ook –> L’Occitane Osmanthus Eau de Toilette

Deze L’Occitane lipstick zit in een kartonnen, rechthoekige verpakking met geel en donkerrood. Een typische L’Occitane verpakking, als je het mij vraagt. De bovenkant van de verpakking is donkerrood en hierop staat de kleur van de lipstick, namelijk 002 Carrose. Naast deze kleur is de lipstick ook verkrijgbaar in drie andere kleuren, namelijk:
  • 001 – Pomelip
  • 003 – Spring Sunrise
  • 004 – Pomelove

In dit artikel zoom ik dus in op de Fruity Pressed Lipstick 002 – Carrose.

L'Occitane Pressed Fruity Lipstick

Fruity Pressed Lipstick, dat klinkt natuurlijk origineel en interessant. De verpakking verbaasde me daarom eigenlijk een beetje. Ik had een traditionele lipstickhuls verwacht maar deze lipstick zit in een lipgloss verpakking. Het is een soort flesvorm met de onderkant in de kleur van de lipstick en een zilveren dop waar ‘L’Occitane’ in is gegraveerd. Ziet er leuk uit! Je brengt de lipstick aan met een lipglossapplicator.

L’Occitane belooft: “Een comfortabele vloeibare textuur voor een langhoudende satijnen finish tot wel acht uur lang!”

Het leuke is dat deze lipstick boordevol vitamine E, pompelmoesolie, biologische wortel en granaatappel zit. De formule is veganistisch en bevat geen siliconen of minerale oliën. Een 100% PETR*fles, 100% GERECYCLEERD, 100% RECYCLEERBAAR (op de applicator na).

Tijdens het swatchen valt mij direct op dat deze lipstick romig aanvoelt, zich makkelijk laat aanbrengen en mega gepigmenteerd is waardoor hij in 1 swipe een directe dekking geeft. Dat belooft veel goeds!

Hier zie je het resultaat op mijn lippen.

Fris en fruitig, dat vind ik deze lipstick! Hij is mooi gepigmenteerd, voelt romig aan en brengt moeiteloos aan. Hij dekt goed en blijft comfortabel op de lippen zonder ze uit te drogen. De lipstick heeft een satijnen finish en ik vind het kleurtje ontzettend leuk! Daarnaast ben ik ook erg te spreken over de houdbaarheid. Natuurlijk moet je hem, in het beste geval, even bijwerken na bijvoorbeeld je lunch. Niet gek, want dit is nagenoeg bij alle lipsticks natuurlijk zo. Los van dat blijft de lipstick echt mooi op zijn plek. Ik ga hem deze lente en zomer in ieder geval zeker vaker dragen!

Deze L’Occitane Pressed Fruity Lipstick bevat 8ml. en kost € 22,- 

Heb jij iets van dit merk in jouw stash? Zo ja, wat?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: