fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Nieuwe producten van Kneipp

Nieuwe producten van Kneipp

Kneipp is een merk dat ik vooral ken via mijn schoonmoeder. Zij is hier helemaal weg van en daardoor ben ik het ook steeds meer gaan waarderen. Als er nieuwe producten uitkomen krijg ik hier een persbericht van en worden de producten mij toegestuurd. Dit keer gaat het om meerdere nieuwe producten van Kneipp. Ben jij ook altijd over het merk te spreken en ben je heel benieuwd naar de nieuwe producten? Je leest er nu alles over.

Nieuwe producten van Kneipp

Kneipp Cherry Blossom Lijn

De Kneipp Cherry Blossom Lijn is geen nieuwe lijn. Sterker nog, ik schreef er in december 2018 een uitgebreide review over. Destijds zaten in deze lijn een bodylotion, een handcrème en badkristallen. De Kneipp Cherry Blossom Crème Douche is nu, als nieuw product, aan deze lijn toegevoegd. Deze douchecrème is een sulfaatvrij product die is verrijkt met waardevolle kersenpitolie en kersenbloemextract. Tijdens het douchen voedt en beschermt hij je huid optimaal.

Zoals je van Kneipp bent gewend bevat deze douchecrème alleen natuurlijke plantenoliën en geen minerale oliën, siliconen, microplastics, zeep, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Daarnaast is hij ook vrij van PEG’s en sulfaten.

Deze geur is echt fantastisch. Het is een hele fijne, zachte bloemige geur die echt perfect is voor de lente en zomer. Kneipp voelt onder de douche altijd zo heerlijk luxe aan. De crème schuimt heerlijk en ruikt nog een tijdje door op de huid. #loveit.

Kneipp Goodbye Stress Body lotion + Handcrème

Ook deze Kneipp Goodbye Stress Lijn is geen nieuwe lijn van Kneipp. Ik heb deze lijn nooit eerder gereviewed maar na wat research bleek dit al best een uitgebreide lijn te zijn. In deze lijn vind je onder andere thee, badolie, douchefoam en een geurkaars. De bodylotion en de handcrème zijn twee producten die aan deze lijn zijn toegevoegd. De lijn is bedoeld voor positieve energie, voor een good feeling. Kneipp wilt hiermee iedereen inspireren om elke dag fijne momenten voor jezelf te creëren.

Verkwik jezelf met de bijzondere werking van opwekkende rozemarijn en verfrissende watermunt. De huid wordt gekalmeerd, verzorgd en hersteld. Aanvullend kun je ook genieten van de speciale Goodbye Stress theemelange.

Deze lijn is verrijkt met watermunt en rozemarijnolie. Watermunt is zeer verfrissend en zorgt voor een hoger energieniveau. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep. Rozemarijnolie stimuleert het geheugen, de focus en de concentratie. Het geeft de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. In drukke tijden is rozemarijnolie jouw vriend.

Uiteraard zijn ook deze producten gemaakt zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Daarnaast zijn ze ook vegan en dierproefvrij.

Volgens mij heb ik nog nooit zo vaak gesmeerd met handcrème als de afgelopen maanden. Niet gek natuurlijk door al die ontsmettingsmiddelen die de huid continu uitdrogen. Deze handcrème van Kneipp is ontzettend fijn. Hij ruikt heerlijk, laat zich makkelijk verdelen, trekt snel in en laat mijn handen gehydrateerd en gevoed aanvoelen.

De body lotion is een heerlijk product om je fijne douche- of badmomentje net even mee te verlengen. Ik probeer mijzelf echt aan te wennen om me dagelijks in te smeren met een lotion. Het schiet er weleens bij in maar met een lotion zoals deze is het zeker geen straf. Het is een hele fijne lotion die, net als de handcrème, zich makkelijk laat verdelen, snel intrekt en mijn huid heerlijk geurend en gehydrateerd achterlaat.

Ja.. ik ben en blijf een fan van Kneipp. Wat is het toch een heerlijk merk. Dat zij producten toevoegen aan assortimenten kan ik alleen maar toejuichen. Heerlijk toch? Heb jij nog nooit een product van Kneipp geprobeerd? Ga dan zeker rondneuzen in hun assortiment!

  • Cherry Blossom Crème Douche bevat 200ml. en kost € 6.49
  • Goodbye Stress handcrème bevat 75ml. en kost € 6,49
  • Goodbye Stress Body Lotion bevat 200ml. en kost € 9,49verkrijgbaar via diverse Kneipp verkooppunten, zoals DouglasPlein.nl, en Bol.com

Gebruik jij producten van Kneipp in je verzorgingsroutine?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat affiliate links en producten die ik heb ontvangen.

Delen: