fbpx
16   47
8   36
272   802
27   67
32   78

Fall collectie van Olivia & Kate

Fall collectie van Olivia & Kate

Het is eindelijk zo ver girls! The fall collectie van Olivia & Kate staat online! OH MY! Het is haar allergrootste collectie ooit waarin meer dan 200 nieuwe items worden gelanceerd. De collectie zit vol met toffe items voor de herfst, zoals teddy coats, truien, pakken en accessoires. In dit artikel geef ik je een sneak peak. Let’s go!

Olivia & Kate heeft de collectie geschoten in Parijs. They love Paris!
De nieuwe collectie is dus helemaal in stijl van Parijs.

Fall collectie van Olivia & Kate

Jassen

Helaas, de herfst zit eraan te komen en dat betekent dat het niet lang meer gaat duren voordat we weer een jas nodig gaan hebben. Ook dit jaar zijn de warme teddycoats nog helemaal on trend. Daarom heeft Olivia & Kate heerlijke en leuke teddycoats in de collectie in verschillende kleuren. Ik ben zelf voor dit jaar gegaan voor een lange teddycoat in de kleur beige. Hou jij zelf meer van een kortere jas? Olivia & Kate got you! In de nieuwe herfstcollectie heeft Olivia & Kate ook korte teddy jackets. Deze teddy jackets zijn super zacht en een echt musthave deze herfst.

De teddycoats zijn echter niet de enige jassen die je veel gaat zien deze herfst. Wat je ook veel gaat zien zijn onder andere poncho’s en trenchcoats. De trenchcoat is een chique jas, echt in de stijl van Parijs. Daarnaast is het echt een standaard jas voor in de herfst en zien we heb eigenlijk ieder jaar weer terugkomen. Door deze jassen krijg je toch een beetje het gevoel alsof je in Parijs als een model langs de Eiffeltoren loopt.

Natuurlijk is op dit moment ook de jogging look helemaal in. Waar je vroeger echt de straat niet op ging in een joggingpak, is dat nu juist helemaal fashionable. Als een hoodie wat te koud is, kun je deze perfect combineren met een bodywarmer. Deze zijn dit najaar helemaal on trend!

Psst.. Wist je dat wanneer je besteld voor 23:30 bij Olivia & Kate,
je pakket dezelfde dag nog wordt verzonden?

Fall collectie van Olivia & Kate

Truien, jurken en rokken

Olivia & Kate heeft in de nieuwe herfstcollectie heerlijke truien en vesten. Uiteraard onmisbare items in de herfst en winter. Vorig jaar zagen we ze al veel, maar ook dit jaar blijven de spencers in de mode. Combineer ze met een mooie blouse en probeer ermee te experimenteren. Je kunt er echt hele toffe looks mee maken! Een fashion trend die in 2021 helemaal HET is, zijn tweed rokjes. Uiteraard een style die perfect past bij de Parisian Style van Olivia & Kate. Wederom super leuk te stylen met een witte blouse en een goed paar laarzen. Qua jurkjes kunnen we het najaar alle kanten op. Al blijven de sweaterdresses zeer populair.

Psst.. Wist je dat je boven de €100 een gratis
Olivia & Kate canvas tas krijgt bij je bestelling?!

Schoenen en accessoires

Jawel, aan alles is gedacht bij Olivia & Kate. Ook de schoenen en accessoires worden niet overgeslagen. Dit najaar zien we vooral stoere boots en sneakers die beide zowel met een stoere momjeans als met een prachtige midi/maxijurk gecombineerd kunnen worden. Daarnaast is 2021 absoluut het jaar van de loafer. Ik heb inmiddels zelf ook meerdere paar loafers in mijn stash en draag ze super veel. Gelukkig kun je deze ook in de herfst nog zeker dragen. Tsja, en een hak is natuurlijk altijd on trend. Specifiek dit najaar de zogeheten sling back hakken.

Het najaar is het perfecte seizoen om hoeden te dragen. Bij voorkeur in de stylekleuren beige en bruin, echte herfstkleuren. Al zal je, meer richting de winter, vast liever gaan voor een muts en een sjaal. Twee items die natuurlijk nooit uit de mode raken! Qua sieraden heeft Olivia & Kate een ruim aanbod in zowel zilver als goud. Wil je echt 100% met de trend meegaan? Kies dan voor goud! Uiteraard zijn sieraden sowieso onmisbaar om jouw outfit helemaal compleet te maken.

Winkel in Haarlem

Shop jij liever in een winkel dan online? Dat kan! Olivia & Kate heeft een mooie winkel in Haarlem waar jij de nieuwste herfstitems kunt shoppen.

Adres: Anegang 48, 2011 HS Haarlem

Olivia & Kate kortingscode 

  • Gebruik de code LINDSEY1voor 10% korting!

Bezoek de webshop van Olivia & Kate (Bij besteding van € 75,- en hoger krijg je gratis verzending + Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5,- korting bij je eerste bestelling). 

Check zeker snel de Fall collectie van Olivia & Kate en check die 200+ gloednieuwe herfstitems! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: