fbpx
20   52
13   41
272   803
27   67
32   78

Betty Barclay Dream Away Eau de Toilette

Oeh yeah! Het is weer eens tijd voor een review van een Eau de Toilette. Dit keer een zeer betaalbare geur, namelijk de Betty Barclay Dream Away Eau de Toilette. Voor mij een onbekend merk waardoor ik al snel heel nieuwsgierig was naar de geur. Jij ook? Lees dan lekker met mij mee!

Dream Away van Betty Barclay

Wellicht ken je Betty Barclay eerder dan kleding. Het is een merk dat begon met het maken van dameskleding in de jaren 30 van de vorige eeuw. Naast kleding verkopen ze dus ook geuren en daar gaan we het vandaag over hebben.

Uiteraard kijk ik als eerst naar de verpakking. De naam doet het natuurlijk al vermoeden dat deze heerlijk dromerig is. Het is een rechthoekige, kartonnen verpakking met een ombre look van roze naar blauw waarbij Dream Away in een wolkje staat. De tekst is gedrukt in shiny rosegoud en het ziet er heel mooi uit!

De flacon van de Eau de Toilette is ook lekker dreamy. Het is een ronde flacon met wederom een roségouden tekst en een spray. De vloeistof is lichtroze en de dop is babyblauw. Wat dat betreft matcht de flacon dus heel mooi met de kartonnen verpakking. Hij doet me trouwens, qua vormgeving, ergens een beetje denken aan Victor&Rolf Flowerbomb.

Deze Betty Barclay Dream Away Eau de Toilette bestaat uit de volgende geurnoten:

  • Topnoten: mandarijn, artemisia dracunculus en appel
  • Hartnoten: jasmijn, perzik en viooltje
  • Basisnoten: witte musk, vanille en patchouli

Dit is absoluut een bloemige en zoete geur. Wellicht voor mijn smaak net iets te bloemig en zoet. Al moet ik zeggen dat ik dat vooral het eerste kwartier vind. Na dit kwartiertje komen de basisnoten wat meer naar voren en deze spreken mij juist ontzettend aan. De warmte van de combinatie van witte musk, vanille en patchouli is echt heel lekker. Voor mij dus zeker een aanrader maar persoonlijk wel na een kwartiertje.

  • Deze Dream Away van Betty Barclay bevat 20ml. en kost € 18,95 en is o.a. verkrijgbaar bij Etos.
    • Sowieso een ideaal formaatje voor on the go! 

Ken jij de geuren van Betty Barclay?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: