fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara

Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara

Essence is een merk dat we, denk ik, allemaal wel kennen. Het staat bekend als een heel fijn budgetproof merk dat in de drogisterijen te koop is. Het merk komt heel vaak op de markt met een nieuwe lijn en dit keer is dat de Hello, Good Stuff! lijn. Een lijn die perfect is voor iemand die het graag simpel, natuurlijker en effectiever houdt. De gehele lijn bestaat uit 6 producten maar in dit artikel ga ik je alles vertellen over de Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara. Is dit een budgetproof holygrail of niet? Je leest het nu!

Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara

Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara

De gloednieuwe Hello, Good Stuff! lijn van Essence behoort volledig tot het motto ‘clean beauty’. De producten in deze lijn zijn 100% vegan en bevatten geen microplastics, parabenen, PEG’s of minerale olie. Essence zegt: ‘want wat goed is voor de natuur, is ook goed voor jou – en je huid!’

Time to let your eyes shine

Deze mascara zit in een strakke huls die lichtroze is met een mintgroen vlak. De tekst is zowel in het wit als in het zwart geschreven. Het is een vrij strakke en wellicht wat saaie verpakking. Al fleurt de speelse quote aan de zijkant deze huls zeker op! Het borsteltje bestaat uit haartjes en hij loopt taps toe. Hierdoor kun je zowel goed bij de aanzet van je wimpers als bij de binnenste- en buitenste hoek van je wimpers. Het ziet er in ieder geval direct uit als een borsteltje die ik heel erg fijn ga vinden.

Dit product bestaat uit 93% natuurlijke ingrediënten. Hij is verrijkt met voedende kokosolie en plantaardige was die de wimpers versterken. De mascara belooft de wimpers een prachtig volume te geven en ze onder te dompelen in een diepzwarte laag. Well, let’s put that to the test!

 Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara

links; geen mascara – midden; één laagje mascara op de bovenste wimpers – rechts; twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers. 

Swatch

Ik heb van mijzelf vrij lange wimpers. Hierdoor vind ik het voornamelijk belangrijk dat een mascara mijn wimpers mooi spreidt en ze meer volume geeft. Ik heb snel last van een spinnenpooteffect en dat is juist het laatste wat ik wil bij een mascara. Tijdens het aanbrengen van laag één merk ik direct dat ik het borsteltje inderdaad heel fijn vind werken. Mijn wimpers worden mooi gespreid en ik kan heel goed bij de aanzet en in de hoekjes. Het resultaat na twee laagjes op mijn bovenste wimpers vind ik echt verrassend. Kijk even hoe mooi!

Conclusie

Jawel! Ik heb zeker een nieuwe budget holygrail gevonden. Deze mascara is echt een toppertje! Ik vind het resultaat na twee laagjes gewoon echt perfect. Dit is precies hoe dat ik een mascara mooi vind. Mooie lange en volumineuze wimpers die mooi gesepareerd zijn. Wat wil je nog meer? Dat deze mascara ook nog eens voor 93% uit natuurlijke ingrediënten bestaat en volledig vegan is vind ik een extra bonus.

Op dit moment heb ik een hele leuke winactie op mijn instagram waarbij je de complete Hello, Good Stuff! lijn van Essence kunt winnen. Doe hier mee aan de winactie!

Deze Essence Hello, Good Stuff! Volume Mascara kost € 3,89 en is te koop bij Etos, Boozyshop en Kruidvat. 

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. Jeanelle
    25 november 2020 / 18:10

    Deze mascara ga ik zeker aanschaffen…hij is mooi en ook nog eens betaalbaar. Thnx voor de review!