fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo

CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo

Oeh yeah! Het is eindelijk weer tijd voor een good old lipstick review. En niet zomaar eentje, dit product is namelijk een Lip Duo van het merk CTZN Cosmetics. Een nieuw product van een, voor mij, nieuw merk. Ik ben in ieder geval super nieuwsgierig. Jij ook? Lees dan gelijk even mee!

CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo

Nudiversal Lip Duo in London

Om te beginnen ga ik het eerst over het merk CTZN Cosmetics hebben. Ik zal eerlijk opbiechten dat ik hier letterlijk nog nooit van had gehoord. Het merk is een new-age make-upmerk opgericht door drie zussen Aleena, Aleezeh en Naseeha Khan. Hun missie was/is om een make-up merk op de markt te brengen die genderloos is en zich richt op alle huidskleuren. CTZN Cosmetics is daarnaast met trots 100% vegetarisch, dierproefvrij, parabenenvrij en talkvrij.

Als beautyblogger vind ik het natuurlijk smullen om een nieuw merk en een nieuw product te ontdekken. In dit artikel review ik dus de Nudiversal Lip Duo van CTZN Cosmetics. Dit is een lipproduct met aan de hele kant een matte lipstick en aan de andere kant een hydraterende lipgloss in dezelfde nudetint. Ik heb het product ontvangen in de kleur London en deze wordt omschreven als een diep roze kleur met blauwe ondertonen. Is dit niet helemaal jouw kleur? Niet getreurd! Dit product is in maar liefst 25 verschillende kleuren beschikbaar. Hoe fantastisch is dat? De namen van de producten zijn allemaal steden in de wereld, zoals Abu Dhabi, Barbados, Milaan etc.

Qua vormgeving ziet het product er heel netjes en clean uit. Voor een lipduo had ik een verpakking als dit wel verwacht. Aan de ene kant dus een lipstick en aan de andere kant een gloss met een sponsapplicator. Super handig om in je tas te mikken! Zo heb je één verpakking maar wel zowel een lipgloss als een lipstick bij. Ik vind dat ideaal! Oh en op de website zie je overigens iedere kleur geswatcht op verschillende huidskleuren, echt goed gedaan!

CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo

CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo review

De kleur is wat mij betreft een wat meer koelere, bruine tint. Echt naar roze neigen vind ik hem niet. De lipstick is zeker mat en swatcht gelijk heel mooi soepel en dekkend. Eenmaal aangebracht op de lippen voelt hij lekker soepel aan en blijft met gemak 3 à 4 uur zitten. De lipgloss is wat warmer maar zeker mooi gepigmenteerd met een glansje. Ook deze voelt lekker hydraterend aan zonder dat hij te erg plakt. Uiteraard kun je ervoor kiezen om de lipgloss over de lipstick aan te brengen of juist direct op de lippen. Op de kwaliteit heb ik absoluut niets aan te merken. Zowel de lipstick als de lipgloss bevallen me prima. Wel moet ik zeggen dat ik de kleur niet helemaal mijn ding vind. De lipstick vind ik net iets te koel terwijl ik de lipgloss juist net iets te warm vind. Ik ben toch wel iets meer van de frissere, roze tinten. Maar hé wat is een kwestie van smaak en met 25 verschillende kleuren weet ik zeker dat er vast een andere kleur voor mij bijzit.

Deze CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo in London kost $ 25,00 en is te koop bij CTZN Cosmetics

Heb jij weleens van CTZN Cosmetics gehoord?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: