fbpx
20   49
95   164
130   238
109   235
84   285

Zomer blog planning

Zomer blog planning

Hi Guys! Even een ander berichtje dan normaal. We zitten natuurlijk midden in de zomervakantie. Heerlijk! Ik denk dat echt iedereen wel toe was aan vakantie. Ik ben benieuwd, ben je al op vakantie geweest? Mag je nog op vakantie of misschien ben je wel op vakantie terwijl je dit leest? Ik heb in ieder geval wat nieuws over mijn zomer blog planning. Lees je even mee?

Zomer blog planning

Ik ga bijna op vakantie en jeetje, wat heb ik er zin in. In totaal heb ik drie weken vrij en ik heb enorm de behoefte om niets te doen en even op de laden. De afgelopen weken waren ontzettend hectisch en druk. Heel druk op mijn werk en heel druk met mijn blog en instagram, oftewel mijn eigen bedrijf. Natuurlijk is dat alleen maar goed nieuws maar hé, take a break, is ook weleens lekker.

In de zomervakantie merk ik altijd dat mijn bezoekersaantallen van mijn blog wat teruglopen. En hé, dat is natuurlijk helemaal niet gek. Jullie hebben wel wat beters te doen dan iedere dag mijn blog lezen in de vakantie, toch? Ik schrik er overigens ook nooit van want dit is jaar in jaar uit al hetzelfde en ik houd er dan ook altijd rekening mee.

Ikzelf heb ook even wat minder behoefte om achter mijn laptop te kruipen en ik wil in mijn vakantie gewoon echt even vakantie hebben. Echt even een pauze en even helemaal opladen. Ik heb er dan ook voor gekozen om, de komende drie weken, niet iedere werkdag een artikel te publiceren. In plaats van 5 artikelen zullen er dus 3 artikelen verschijnen. (Oké tenzij ik natuurlijk ineens heel enthousiast ben en boordevol inspiratie heb. Maar Hé, ik ga het niet beloven!) Op maandag, woensdag en op vrijdag. Vanaf de week van 6 september zal mijn blogschema weer terug gaan naar het oude schema, oftewel iedere werkdag netjes een artikel online.

Lieverds, dit is voor nu even mijn Zomer blog planning. Ik hoop dat jullie het begrijpen en ik wens jullie allemaal een ontzettend fijne zomervakantie toe!

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

 

Delen: