fbpx
105   191
100   187
79   260
113   240
121   281

Wollen vloerkleed van Volero

Wollen vloerkleed van Volero

Oh yeah! We hebben eindelijk weer een vloerkleed in de woonkamer. Met dank aan Volero! Eigenlijk hebben wij in onze woonkamer altijd een vloerkleed gehad. Maar een aantal maanden geleden was ik hem beu en heb ik hem naar de stort gebracht. Toch voelde dat al snel kaal en startte ik de zoektocht naar een nieuw vloerkleed. Inmiddels ligt het wollen vloerkleed van Volero te shinen in onze woonkamer en uiteraard wil ik jullie graag laten zien hoe dit eruit ziet. Kijk je mee?

Wollen vloerkleed van Volero

FRAAI | Home & Living

In onze woonkamer ligt een echte, houten vloer. Deze lag er al in toen wij het huis kochten en wij besloten deze op te knappen. Na grondig schuren en een matte olielaag eroverheen werd de vloer weer als nieuw. Ik ben dan ook nog steeds super blij met de vloer want een echte houten vloer zie je tegenwoordig niet veel meer!

Alhoewel de vloer dus heel mooi is, vind ik het toch wat kaal zonder kleed. Een kleed ‘kleed’ letterlijk je interieur aan en ik vind het altijd wat knusser en wat warmer staan. Ons vorige kleed was een hoogpolig kleed en ik wist in ieder geval één ding zeker, die wil ik nooit meer. Ik vond het gewoon niet zo heel erg fris met een hond en een kat in huis en wilde er nu dus graag eentje die makkelijk schoon te maken is.

Wollen vloerkleed van Volero

Via Volero kwam ik bij het merk Fraai Home & Living uit. Zij hebben echt een fantastisch assortiment en mijn oog viel direct op het wollen Scandinavisch vloerkleed Wise – Wit/Gemêleerd. Qua kleur was deze echt meteen perfect en ik vind het super mooi hoe dit wollen kleed de Scandinavische woonstijl ademt. Het kleed heeft prachtige kleurnuances en doordat hij gemêleerd is valt eventueel een vlekje gelukkig niet op. Hij is handgemaakt van 100% wol. Wol is van nature comfortabel bij warmte en kou, is brandwerend, water- en vuilafstotend, antistatisch en blijft lang mooi. Daarnaast is hij ook nog eens aan twee kanten te gebruiken. Toch echt ideaal?

Het kleed is verkrijgbaar in vier afmetingen, namelijk:

  • 70 x 140 cm.
  • 140 x 200 cm.
  • 160 x 230 cm.
  • 200 x 300 cm.

Ik ben gegaan voor de 160 x 230cm. en dit past echt perfect in onze zithoek. Tsja, je hoort het al, wij zijn ontzettend blij met dit wollen vloerkleed van Volero. Het is een hele mooie toevoeging aan ons interieur!

Dit vloerkleed van Volero kost € 319,95 en is uiteraard verkrijgbaar bij Volero

Heb jij een vloerkleed in je woonkamer liggen? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: