fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Yummygums vitamine gummies

Yummygums vitamine gummies

Vitamine Gummies, absoluut helemaal on trend op dit moment in beautyland. Ik heb al verschillende vitaminegummies getest en vandaag ga ik die van Yummygums met jullie bespreken. Inmiddels gebruik ik deze Yummygums vitamine gummies al meer als drie maanden en dus heb ik er echt een goede mening over kunnen vormen. Ben jij benieuwd wat ik van deze Vitamine Gummies van Yummygums vind? Lees dan zeker mee!

Yummygums vitamine gummies

Vitamine Gummies van Yummygums

Yummygums heeft meerdere vitamine gummies in assortiment, namelijk:

  • Multi+
  • Hair
  • Mommy

In dit artikel richt ik mij op de Yummygumms Hair.

Vitamines voor haar, huid en nagels.

Yummygums vitamine gummies

Deze vitamine gummies, speciaal voor haar, huid en nagels, hebben een frambozensmaak. In één pot zitten 60 vitamine gummies wat 30 dagdoseringen betreft aangezien 2 gummies per dag wordt geadviseerd. De gummies smaken echt naar snoepjes en innemen met voedsel of water is dan ook zeker niet nodig. Laten we ook de verpakking van deze Yummygums vitamine gummies niet overslaan. Eerlijk is eerlijk, het ziet er echt gelikt uit. Super vrolijk met lekkere felle kleurtjes, ik hou ervan!

De gummies zelf zijn 100% vegan, natuurlijk en vrij van gluten, lactose, gelatine, zaden, noten en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ze bevatten 13 vitaminen en mineralen waaronder biotine, selenium, Vitamine B (3, 5, 6, 8, 11 en 12), Vitamine C, Vitamine E en bamboe extract. Oh en 1 gummie bevat maar 9kcal. Dat is te overzien toch?

Waarschijnlijk verzorg jij je haar al goed met o.a. shampoo en conditioner en wellicht zo nu en dan een masker. Het idee van een vitamine gummie is echter dat je het haar van binnenuit verzorgd. Je neemt dus de juiste vitaminen en mineralen in om je haar te ondersteunen. Biotine zorgt bijvoorbeeld voor haargroei en houdt je haar sterk en glanzend. Het verzorgt en voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Selenium ondersteunt de conditie van je haar en nagels.

Let op: Om het optimale resultaat te behalen is het belangrijk om de gummies minimaal 3 maanden te gebruiken.

Yummygums vitamine gummies

Yummygums Hair review

Uiteraard heb ik deze vitamine gummies inmiddels netjes 3 maanden gebruikt. Iedere ochtend en iedere avond heb ik een gummie op. Geen straf want het zijn echt net snoepjes. Merk ik verschil? Jazeker! Vooral na een maand of twee kreeg ik echt het idee dat mijn haar een stuk voller was met meer volume. Ik voelde gewoon echt verschil! Daarnaast zijn ook mijn nagels sterker en scheuren deze een stuk minder af. Ik ben echt verrast! Gelukkig heb ik nog een voorraad van deze Yummygums Hair staan en blijf ik ze dus zeker gebruiken.

Deze Yummygums vitamine gummies zijn te koop bij Yummygums & ook te koop bij Etos en 800 professionele haarsalons.

  • 1 Pot kost 29,50
  • 2 Potten kosten 59,00 56,05 (-5% korting) 
  • 4 Potten kosten 118,00 106,20 (-10% korting)

Heb jij weleens vitamine gummies geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 3 september 2021 / 17:55

    Mooie verpakking. Heb je ook een before and after foto van je haar?