fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Hidrofugal deodorant

Hidrofugal deodorant

Oh yeah! Er is een nieuw deodorantmerk in town, namelijk Hidrofugal. Heb jij ze al gespot? Ze liggen echt sinds net in het schap van de drogisterijen. Daarnaast heb ik ze ook al een aantal keer voorbij zien komen op de reclame op televisie en op verschillende advertenties op Social Media. Ik heb de Hidrofugal deodorant ontvangen in een perspakket en heb ze nu een tijdje in gebruik. In dit artikel vertel ik je er alles over. Let’s go!

Deodorant van Hidrofugal

HIDROFUGAL komt met een uitgebreide range voor maximale protectie tegen zweet, voor op elk moment van de dag. Zodat jij on top of things kan blijven. De deodorants zijn namelijk afgestemd op verschillende behoeftes.
Hidrofugal deodorant
En die verschillende behoeftes heeft HIDROFUGAL gekoppeld in drie categoriën, namelijk:
 • Classic
 • Shower Freshness
 • Double Protection

In iedere categorie is zowel een spray- als een roller verkrijgbaar. Ikzelf vind het altijd fijn om een roller en een spraydeo te combineren dus voor mij is dat echt ideaal. Alle deodorants van Hidrofugal zijn anti-transpirant en dat wilt zeggen dat ze dus niet alleen nare zweetgeurtjes maskeren maar ook voorkomen dat je overmatig gaat zweten. Een ideale combinatie als je het mij vraagt.

Hidrofugal Classic

 • Hidrofugal Deo Classic Spray
 • Hidrofugal Deo Classic Roll-on

De naam Classic zegt het natuurlijk al een beetje. Deze deodorant heeft echt een hele subtiele geur. Gewoon lekker fris maar verder heel neutraal. Ideaal want hierdoor kun je hem natuurlijk echt met iedere parfum combineren.

Hidrofugal Shower Freshness

 • Hidrofugal Deo Shower Freshness Spray
 • Hidrofugal Deo Shower Freshness Roll-on

Op zoek naar een wat frissere geur? Dan is Shower Freshness vast een goede match voor jou. Deze deo’s hebben echt een hele frisse geur en geven je inderdaad, ook al kom je niet net de douche uit, dat heerlijke, net-gedouchete gevoel.

Hidrofugal deodorant

Hidrofugal Double Protection

 • Hidrofugal Deo Double Protection Spray
 • Hidrofugal Deo Double Protection Roll-on

Heb jij echt last van overmatig transpireren? Probeer dan deze Double Protection. Dit deo biedt een sterke anti-transpirant bescherming tegen zowel zweten door stress als warmte gerelateerd zweten.

Zoals gezegd heb ik de deodorants inmiddels uitgebreid getest. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er echt over te spreken ben. Ze ruiken alle drie heel erg lekker en doen absoluut wat ze beloven. Het zijn gewoon echt goede deodorants die je de hele dag heerlijk fris en vrij van zweetgeuren houden. Top! Mijn favoriet is absoluut de shower freshness lijn en dat is puur omdat de geur mij het meest aanspreekt. Maar ik ga ze alle 6 absoluut opmaken!

Goed om te weten, deze Hidrofugal Deodorant is:

 • bevat geen ethylalcohol
 • Huidverdraagzaamheid dermatologisch bewezen

Deze deodorant van Hidrofugal kost € 6,99 per stuk. Een spray bevat 150ml. en een roller bevat 50ml. 

Gebruik jij liever een deodorant in spray- of in rollervorm?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: